• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: Stižu novi pasoši

Nakon što su košarkašima Partizana u srijedu ukradeni pasoši igrači i stručni štab već su predali zahtjeve za nove.

 Partizan: Stižu novi pasoši Izvor: MONDO

Košarkaški klub Partizan pokrenuo je u četvrtak proceduru za vađenje novih pasoša ekipi i stručnom štabu, a Beti je u klubu rečeno da problema sa igračima iz inostranstva neće biti.

Partizan ima zakazan termin u odjeljenju za pasoše u Gradskom SUP-u u Ljermontovoj ulici u Beogradu, gdje bi po hitnom postupku igrači i stručni štab trebalo da dobiju pasoše, pošto već sljedeće nedjelje gostuju u Atini.

Crno-bijeli su ostali bez putnih isprava u srijedu, kada je obijen stan fizioterapeuta Predraga Šapine, kod koga su se nalazili vizirani pasoši većine igrača i članova stručnog štaba.

Partizan bi trebalo nove isprave da dobije prije polaska u Atinu u utorak.

Igrači iz inostranstva neće imati toliko problema koliko se strahovalo. Pasoš Stefana Lasmija iz Gabona ostao je u klubu, čime je riješen najveći eventualni problem uprave Partizana, dok Crnogorac Žarko Rakočević ima i stari pasoš SR Jugoslavije.

Čeh Jan Veseli dobiće novi pasoš samo uz ličnu kartu i potvrdu da mu je prethodni ukraden, a nešto duža procedura biće i za crnogorskog internacionalca Slavka Vraneša. Među ukradenima nije bilo putnih isprava juniora iz prvog tima crno-bijelih - Darka Balabana, Vladimira Lučića i Bogdana Riznića.

Trener Partizana Duško Vujošević apelovao je u srijedu, poslije pobjede nad Milanom 81:76 u Evroligi, na lopove da vrate ekipi pasoše, jer, kako je rekao, "od toga neće imati koristi, osim ako baš svi ne navijaju za rivalske ekipe".

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC