• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ima upravu - i zvanično!

Novi predsjednik KK Crvena zvezda je Slobodan Vučićević, dok je Zoran Drakulić predsjednik Skupštine.

 Zvezda ima upravu - i zvanično!  Izvor: MONDO

Slobodan Vučićević novi je predsjednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, dok je Zoran Drakulić izabran za predsjednika Skupštine.

Najviše telo kluba sa Malog Kalemegdana donijelo je očekivane i najavljene odluke na sjednici koja je u beogradskom hotelu "In" potrajala tek nešto više od pola sata.

Prije imenovanja novih rukovodilaca, dužnosti su razriješeni bivši predsjednik kluba Mirko Petrović, bivši predsjednik Skupštine Živorad Anđelković i dosadašnji članovi predsedništva.

Skupština je jednoglasno izglasala nove članove tog tijela, u kojem od ove večeri sjede Dragan Tarlać, Goran Perčević, Vladan Simeunović, koji je i potpredsjednik Skupštine, Siniša Mali, Igor Isailović, Velibor Sovrović, Dragoljub Prijić i Mihajlo Jelić.

Novi predsjednik Nadzornog odbora postao je Mitar Jović, dok su članovi ovog tijela Živorad Ikonović i Ljubiša Slović.

Slobodan Vučićević je u svom prvom izlaganju sa pozicije prvog čovjeka crveno-bijelih izrazio puno optimizma u pogledu budućnosti kluba i tima.

"Imamo mladu i perspektivnu ekipu i želimo da forsiramo kult rada. Potpuno se slažem sa trenerom Pešićem, koji smatra da naši igrači tek treba da nauče da treniraju. Ekipi ne treba pritisak, neophodni su treninzi i dobar stručni rad, a ja znam da će rezultati na kraju doći. Zahvalio bih se svima koji su doprinijeli da održimo kvalitetnu i konstruktivnu skupštinu i da Crvena zvezda dobije sve organe koji su neophodni za normalno funkcionisanje".

Predsjednik Skupštine Zoran Drakulić istakao je važnost izbora novih ljudi.

"Preuzeli smo klub u teškom ekonomskom trenutku, a na kraju smo dobili veoma kvalitetno rukovodstvo. Imamo mlad tim, želimo da stabilizujemo klub i siguran sam da ćemo u tome uspjeti".

Generalni menadžer Zvezde Milan Opačić, koji je na toj funkciji već tri mjeseca, rekao je da je ovaj dan veoma bitan za klub.

"Gospoda Vučićević i Drakulić velika su pojačanja za Zvezdu. Prvi put u Srbiji ovakvi privrednici ulaze u jedan klub sa svojim imenom i prezimenom. Naše ambicije su velike i trudićemo se da ih istvarimo u realnom vremenu. Imali smo uspješnu saradnju u prethodna tri mjeseca i nema razloga da u budućnosti bude drugačije", istakao je Opačić.

Prvi meč u "kompletnom sastavu" Zvezda će odigrati u subotu u 19 časova, kada joj u okviru sedmog kola NLB lige gostuje Bosna.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC