• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Šakil kao mladić

Šakilu O'Nilu dobro je došao dan odmora.

 NBA: Šakil kao mladić Izvor: MONDO

Pošto je poraz Finiksa u Čikagu ispratio sa klupe, spreman je izašao na teren Milvoki Baksa i "počastio" domaće sa 29 poena i 11 skokova, uz 75 odsto ubačenih šuteva iz igre (12-16).

Sansi su slavili bez većih problema, rezultatom 104:96, tako da se sa turneje po Istoku vraćaju sa tri pobjede i samo jednim neuspjehom. Milvoki je priprijetio sredinom četvrte četvrtine, kada je prišao na 81:80, ali O'Nil je poentirao, odigrao dobru odbranu, a Leandro Barbosa pogodio trojku.

"Hvala menadžmentu na odluci da me odmore. Dva dana predaha su mnogo. Osećao sam se zaista svježe", rekao je legendarni centar.

Strategija Finiksovih čelnika je da O'Nil s vremena na vrijeme propušta utakmice kako bi sa što manje problema i povreda izdržao sezonu. Kako je najavljeno, praksa će biti da ne igra mečeve uzastopnim danima.

Nju Orleans Hornetsi dobro su reagovali na poraze od Atlante i Šarlota, pa su protiv Majamija opravdali ulogu favorita - 100:89.

Kris Pol i Dejvid Vest ubacili su po 21 poen, a Peđa Stojaković 12, sve izvan linije 7,24 metra. Srpski veteran šutirao je trojke 4-8, a za dva poena 0-4.

Klivlend Kavalirsi uspješno su prebrodili Čikago. Lebron Džejms još jednom je briljirao sa 41 poenom i 13 skokova, dok Aleksandar Pavlović ovog puta uopšte nije ulazio u igru.

Odličnu partiju prikazao je i centar Orlanda Dvajt Hauard. On je iskoristio slabost Vašingtona u reketu da naniže 31 koš i uhvati 16 lopti. Vizardsi (0-5) su jedina ekipa Istoka koja još nikoga nije pobijedila, dok na Zapadu "fenjer" nose Los Anđeles Klipersi (0-6).

REZULTATI:

Indijana - Nju Džersi 98:80
Orlando - Vašington 106:81
Nju Orleans - Majami 100:89
Čikago - Klivlend 97:106
Milvoki - Finiks 96:104
Portland - Minesota 97:93

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC