• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paspalj: Srbiji ne trebaju NBA zvijezde!

Legenda srpske košarke, Žarko Paspalj izjavio je da "orlovima" na EP sledeće godine u Poljskoj nisu potrebne velike NBA zvijezde!

 Paspalj: Srbiji ne trebaju NBA zvijezde! Izvor: MONDO

Voljom žrijeba, četa Dušana Ivkovića za rivale dobila je moćnu Španiju, odličnu Sloveniju i relativnu nepoznanicu - Veliku Britaniju.
Trofejno krilo reprezentacije, i nekadašnji tim menadžer SCG, otkrio je u razgovoru za "Sport" svoja zapažanja o stanju nacionalnog tima i protivnicima na Evropskom prvenstvu.

"Španci su apsolutni favoriti, na njih ne treba da trošimo riječi. Slovenija već nekoliko godina ima bolju situaciju od naše, iako nisu postigli neke zapaženije rezultate. Biće ozbiljan protivnik, dok su Britanci, po meni najopasniji protivnik, jer su bolji od svih ekipa koje smo pobijedili u kvalifikacijama. Imaju sjajnog Denga, ali bez obzira na sve, moramo u drugi krug", izjavio je Paspalj.

Prema njegovim riječima, situacija u reprezentaciji se bitno popravila dolaskom Dude Ivkovića za selektora.

"Duda je postavio stvari na logičan način. To je najvažnije, a da li će pozvati igrače iz NBA lige u ekipu, nije pretjereno bitno. 'Radnici' su bolji od 'umjetnika'. Zvijezde su oni igrači, koji prave razliku na parketu, a nije bitno da li igraju u Americi ili našoj ligi.
Šta će nam oni košarkaši koji pitaju koliko će trajati pripreme, tri ili četiri nedelje", dodao je popularni Palja.

Ipak, Paspalj je izdvojio jedno "veliko" košarkaško ime iz NBA lige.

"Iskreno, volio bida vidim Peđu Stojakovića u ekipi, jer mislim da bi mogao da nam pomogne. Mada on nije neki veliki vođa, ali bi oko sebe okupio ove mlade snage, pa bismo mogli da očekujemo neki bolji rezultat", zaključio je rođeni Pljevljak, koji je u karijeri nastupao za Budućnost, Partizan, San Antonio, Olimpijakos, Panatinaikos, Panionios, Pariz Rejsing, Aris i Kinder iz Bolonje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC