• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opačić: Zvezda u Areni

Generalni menadžer Crvene zvezde Milan Opačić rekao je da će njegov tim ove sezone odigrati nekoliko utakmica u beogradskoj Areni.

 Opačić: Zvezda u Areni Izvor: MONDO

Opačić je rekao da je ideja bila da se derbi sa Partizanom 7. februara igra u Areni i da je sve bilo dogovoreno, ali da se na kraju od toga odustalo zbog susreta teniskih reprezentacija Srbije i Japana u Fed kupu.

"Sigurno ćemo pokušati da tri, četiri utakmice odigramo u Areni, što je moguće ako se organizatorima takmičenja promjena lokacije najavi na vrijeme. Možda će to biti mečevi u završnici Evrokupa, ako se plasiramo, a vjerovatno i duel sa Zadrom, koji će tri kola prije kraja NLB lige odlučivati o plasmanu u završnicu takmičenja", rekao je Opačić novinarima na radnom doručku.

Opačić je dodao da "vječiti rivali" moraju da pokažu da mogu da organizuju velike utakmice, ukoliko Beograd i u budućnosti želi da bude domaćin najjačim ekipama.

"Ukoliko želimo sledeće godine da ugostimo NBA timove, i Crvena zvezda i Partizan moraju da pokažu da znaju da organizuju velike utakmice", zaključio je Opačić.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC