• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Bostonu dosta poluvrijeme

Aktuelni šampion Boston nastavlja da demonstrira moć i u novoj NBA sezoni.

 NBA: Bostonu dosta poluvrijeme Izvor: MONDO

Seltiksi (skor 7-1) su početkom treće četvrtine gubili sa 15 poena razlike, ali su onda stegli odbranu, počeli da pogađaju i pobijedili Toronto Reptorse rezultatom 94:87.

"Kelti" su se vratili kući poslije impresivnih pobjeda u Hjustonu i Detroitu, tako da im je bilo potrebno neko vrijeme da se motivišu i zaigraju kao što znaju.

Igrači podrške nisu bili raspoloženi, pa je posao morala da odradi "velika trojka" - Pol Pirs (36p - 22 u poslednjoj četvrtini, 9sk), Kevin Garnet (21p, 10sk) i Rej Alen (19p). Kod gostiju je centar Džermejn O'Nil nanizao 23 poena, 11 skokova i pet asistencija.

Finiks Sansi bili su na putu da deklasiraju Memfis, ali su "grizliji" predvođeni debitantom O Džej Majom (33 poena) u finišu najavili iznenađenje. Memfis je čak poveo sa 102:100, ali je Leandro Barbosa uzvratio trojkom, a Stiv Neš postavio konačan rezultat sa linije slobodnih bacanja - 107:102.

Darko Miličić
bio je neupadljiv. Iako je na terenu proveo 16 minuta, završio je meč sa samo dva poena i dva skoka, uz tri prekršaja. Šutirao je jedan jedini put i postigao koš...

Marko Jarić
presjedio je i ovu utakmicu na klupi, iako su njegovi konkurenti za mjesto u timu, mladi plejmejkeri Lauri i Konli, zajedno imali samo dva poena i četiri asistencije, uz katastrofalan šut iz igre 1-12.

Dvejn Vejd predvodio je Majami do trijumfa nad Nju Džersijem, dok je Portland u Orlandu zabilježio prvu pobjedu sezone na gostujućim terenima.

Na Istoku najbolji skor imaju Atlanta (5-0), Boston (7-1) i Klivlend (5-2), a na Zapadu Los Anđeles Lejkersi (5-0), Juta (5-1) i Finiks (6-2).

REZULTATI:

Indijana - Oklahoma Siti 107:99
Orlando - Portland 99:106
Boston - Toronto 94:87
Majami - Nju Džersi 99:94
Finiks - Memfis 107:102

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC