• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoroski: Žestoko protiv Partizana

Bek Panioniosa Ivan Zoroski najavio je da će Grci dati sve od sebe da pobijede Partizan, u četvrtak u Atini, kako bi vratili nadu za Top 16 Evrolige.

 Zoroski: Žestoko protiv Partizana Izvor: MONDO

"Svi su očekivali da će Partizan biti slabiji nego prethodne sezone, ali oni igraju vrlo dobro. Imaju desetoricu igrača u rotaciji, agresivni su, ne odustaju. Moramo da obratimo pažnju na njihov ofanzivni skok i da odigramo još agresivnije od njih", rekao je Zoroski u razgovoru za "Sportski žurnal".

Panionios je na startu takmičenja ubjedljivo izgubio od Reala i CSKA, a onda sve iznenadio savladavši Efes u Istanbulu, i to u značajno oslabljenom sastavu.

"Dobili smo jednog od tri favorita naše grupe, tako da sada protiv Partizana i Milana možemo da tražimo šansu za nešto više. Dosadašnji rezultati mogu da zavaraju jer imamo odličnu ekipu i to ćemo pokazati kada se kompletiramo i dostignemo željeni nivo forme".

Nekadašnji igrač FMP Železnika i sam je bio povrijeđen nekoliko nedelja, vratio se u tim na gostovanju Kolososu, gdje je Panionios poražen sa 17 poena razlike.

"Igrao sam da bih se uveo u ritam pred važne utakmice koje predstoje. Od početka sezone nam stalno fali makar jedan važan igrač, a ponekada i trojica. Imali smo i težak raspored, dočekivali ekipe sa budžetima od nekoliko desetina miliona evra (Panatinakos i CSKA), što nije opravdanje za lošu igru u odbrani", kaže Zoroski.

Utakmica Panionios - Partizan počinje u četvrtak od 19.45 časova. Grci su poslije tri kola pretposlednji sa skorom 1-2, a crno-bijeli drugi sa pobjedom više i porazom manje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC