• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifa cijeni Partizan, ali i prijeti

Trener Panioniosa vjeruje da njegov tim može do druge pobjede u grupi D Evrolige pred gostovanje crno-bijelih košarkaša.

 Trifa cijeni Partizan, ali i prijeti Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana u četvrtak (19.45) gostuju Panionisu u Atini u četvrtom kolu grupe D Evrolige.

Grčki tim je prošle nedelje napravio iznenađenje u Istanbulu protiv Efesa što mu je bila prva pobjeda u sezoni u Evroligi.

Na klupi Panioniosa sjedi nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde, Aleksandar Trifunović, koji izuzetno cijeni kvalitete crno-bijelih. Posebno apostrofira njihovo iskustvo uprkos mladosti.

"Reprezentativci Milenko Tepić, Uroš Tripković i Novica Veličković imaju više iskustva nego većina mojih izabranika, što je velika prednost Partizana", napomenuo je Trifunović.

Prema njegovim riječima, igru Partizana kreiraju "mladi i talentovani košarkaši koji na svakom meču pokazuju veliku snagu i ulažu mnogo energije da bi stigli do pobjede".

"Partizan je već zabilježio dvije izuzetno važne pobjede u Evroligi što pokazuje koliko je opasan protivnik. Ipak, učinićemo sve da pobijedimo i tako nastavimo borbu za plasman među 16 najboljih evropskih ekipa", zaključio je Trifunović.

Reprezentativac Srbije Branko Cvetković, koji se vratio u tim Panioniosa poslije povrede, izjavio je da Partizan do dobrih rezultata stiže "kolektivnom igrom i velikom borbenošću svih igrača".

"Rezultati Partizana na početku sezone u Evroligi i Jadranskoj ligi su odlični. Ako želimo da dobijemo Beograđane, moraćemo da igramo slično kao i oni - agresivno i pametno", poručio je Cvetković.

On je podsjetio da Partizan ima ubjedljivo najmlađi tim u Evroligi i dodao da će za pobjedu biti potrebno iskontrolisati skok i kontranapade "crno-bijelih".

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC