• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Crno-bijeli kompletni u Atini

Partizan riješio problem sa putnim ispravama i komletan tim krenuo je put Grčke.

 EL: Crno-bijeli kompletni u Atini  Izvor: MONDO

Prvi preduslov za dobar rezultat na gostovanju Panioniosu (četvrtak, 19.45) ispunjen je već na aerodromu "Nikola Tesla", na kojem se ekipa Partizana okupila u kompletnom sastavu.

Crno-bijeli su u Atinu stigli sa Rakočevićem, Vranešom i Veselim, koji su prethodnih dana riješavali poznati problem sa putnim ispravama, tako da će Duško Vujošević u srijedu uveče u dvorani Panioniosa moći da poslije tri dana održi normalan trening.

"Pokušaćemo da na utakmici damo najbolje od sebe, a navijači moraju da izdrže i uspjeh i neuspjeh. Može da se dogodi poraz, bitna je i koš-razlika, ali bićemo rasterećeni i mislim da možemo da iznenadimo", rekao je Vujošević.

Trener Partizana gledao je dvije utakmice Panioniosa - evroligašku protiv Efesa i prvenstvenu protiv Panatinaikosa.

"Panionios nema konstantu. Pobjede Efes u Istanbulu, pa u Grčkoj izgube od Kolososa. Ipak, rezultat iz Istanbula govori o njihovom kvalitetu. Igraju disciplinovan napad, sa dosta 'pik end rola', Loni Bakster je odličan u reketu iako nema visinu klasičnog centra..."

Ekipa trenera Aleksandra Trifunovića ("vjerovao sam u njegovu perspektivu", kaže Vujošević) predstavlja mješavinu Srba (Cvetković, Zoroski, Raičević, Nikolić), Amerikanaca (Kendal, Bakster, Majls) i široj javnosti nepoznatih grčkih igrača.

"Jako su borbeni, nemaju lažnih zvijezda. Čini mi se da imaju dobru atmosferu i da su njeni nosioci upravo Grci. Prihvataju svoje uloge u timu, ne bježe od kontakta i oštrih faulova, igraju bez respekta. Znamo da rijetko imaju priliku da nastupe u Evroligi, pa je ova sezona samim tim veći izazov za cijeli klub".

Krilo Partizana Čedomir Vitkovac tu je već treću sezonu, tako da zna sa kakvim mentalitetom treba da se izađe na "vruć" gostujući teren.

"Panionios je ne toliko atraktivan, ali sigurno jak i borben protivnik. Nikada nije lako igrati u Grčkoj. Sigurno je da će krenuti na nas svim raspoloživim snagama, a na nama je da odgovorimo barem podjednakom agresivnošću", izjavio je Vitkovac uoči polaska na put.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC