• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović: Ne bježimo od obaveza

Danilović za klupski sajt kaže kako javnosti nisu tačno prezentirani neki detalji saopštenja Marfin banke.

 Danilović: Ne bježimo od obaveza  Izvor: MONDO

Predsjednik Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović izjavio je da javnosti nisu tačno prezentirani neki detalji iz saopštenja Marfin banke, u kojem se obrazlaže odluka o blokadi klupskog računa.

On smatra da nije normalno to što Partizan grca u dugovima i ne dobija značajniju finansijsku pomoć, a jedan je od najboljih reprezenata Srbije na međunarodnoj sceni.

"Treba da se zna da je dug naslijeđen, dio je istorije, kao i to da Partizan ne bježi od svojih obaveza. U saopštenju Marfin banke neki detalji nisu tačno prezentirani javnosti. Suština je da želimo da se problem riješi na normalan, civilizovan način, na realnim osnovama", prenosi Danilovićeve riječi zvanični klupski sajt.

On je naglasio da "Partizan ne bježi od obaveza".

"Poslednjih pet, šest mjeseci razgovaramo sa predstavnicima Marfin banke. Nekada su oni nezadovoljni poslije sastanka, nekada mi. U četvrtak ćemo ponovo imati sastanak i očekujem da će problem vrlo brzo biti prevaziđen".

Danilović kaže da uprava srpskog šampiona želi da vodi razgovor na realnim osnovama i da ne može da obeća nešto što klub ne može da ispuni.

"Krajnji cilj je da se skloni teret koji nas koči da normalno funkcionišemo. Nije normalno da jedina svijetla tačka u ovoj nesrećnoj zemlji, osim pojedinaca, konstantno ostaje bez konkretnije pomoći. Na igrače ova situacija sigurno neće uticati. Ali, ako nikome nismo potrebni neka nam se kaže, da stavimo ključ u bravu i da se razilazimo".

Partizan se u četvrtak, u okviru četvrtog kola D grupe Evrolige, u Atini sastaje sa Panioniosom. Crno-bijeli posle tri kola imaju skor 2-1.

Trener prvog tima Duško Vujošević u srijedu je na konferenciji za novinare uoči puta u Grčku objavio da je račun Partizana blokiran zbog duga čija glavnica iznosi 1,9 miliona evra. Marfin banka je nekoliko sati kasnije odgovorila saopštenjem, u kojem je objasnila zbog čega je pribjegla takvom potezu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC