• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kikanović: Njihov skok naša briga

Elmedin Kikanović smatra da Zvezda može doći do pobjede u duelu sa Partizanom, ako zaustavi protivnika u igri pod košem.

 Kikanović: Njihov skok naša briga Izvor: MONDO

Crvena zvezda u dobrom raspoloženju dočekuje derbi protiv Partizana u NLB ligi.

Crveno-beli su izborili plasman u Evrokup, u regionalnom takmičenju imaju samo jedan poraz i na tabeli drže drugo mjesto, upravo iza "večitog rivala".

Elmedin Kikanović ističe da im za duel protiv crno-belih ne treba poseban motiv, jer je to utakmica iznad svih.

"Posebni motivi za meč protiv Partizana nam nisu potrebni. Večiti derbi je utakmicu za koju može da se kaže - više od igre. Spremni smo za meč sa veoma kvalitetnim protivnikom. Nadam se da ćemo slaviti. Forma nam je u uzlaznoj putanji, imali smo mali pad u igri što smo platili porazom od Cibone i nerešenim rezultatom u prvom meču kvalifikacija za Evrokup na gostovanju u Austriji. Ali, to smo uspješno prebrodili, vezali dvije pobjede i što je takođe bitno smanjili broj grešaka. Vjerujem da ćemo nastaviti trijumfalni niz i poslije sudara sa komšijama. Za to je potrebno da odigramo na gornjoj granici,“ rekao je Elmedin Kikanović.

Crveno-beli su svjesni kvaliteta protivnika, koji jedini u NLB ligi ove sezone nema poraz. Kikanović tvrdi da će meč biti neizvjestan, ali ističe da je ključ pobjede zaustaviti Partizan u igri pod košem

"Za pobjedu moramo da im pariramo u reketu. U Partizanu svi skaču, neophodno je da im odgovorimo na isti način, da anuliramo njihov ofanzivni skok. U suprotnom nećemo dobro proći. Tranzicija je takođe jedan od najjačih aduta crno-belih. Broj njihovih kontranapada moramo da svedemo na minimum,“ istakao je Kikanović.

Duel Partizana i Crvene zvezde igra se u "Pioniru" od 18.30 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC