• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadija zahvalio Bogu, Božić držao sastanak

"Hvala Bogu", izustio je Tadija Dragićević nakon preokreta i trijumfa koji su crveno-bijeli ostvarili u meču osmog kola NLB lige sa Partizanom.

 Tadija zahvalio Bogu, Božić držao sastanak Izvor: MONDO

"Nismo ni pomišljali da odustanemo, čak ni kada smo ostali bez trenera Pešića. Vratili smo se u meč, preokrenuli rezultat i u posljednja dva minuta izdržali Partizanov nalet. Osjećaj je fenomenalan. Biće nam mnogo lakše u narednim utakmicama, značiće za samopouzdanje. Hvala navijačima koji su došli da nam pomognu", rekao je svježe oporavljeni Dragićević.

Elmedin Kikanović i Marko Marinović statistički su bili daleko najbolji pojedinci na utakmici, skoro duplo bolji od dvojice najboljih u Partizanu, a to su bili - Lazmi i Vraneš!

"Stvarno smo ostavili srce na parketu. Držali smo ravnotežu u skoku, nismo dozvolili da nas Partizan pobijedi tim oružjem, kao neke druge timove. Uspjeli smo da iskontrolišemo njihovu igru u tranziciji, a isključenje trenera nam je dalo dodatni motiv da pokažemo kvalitet", rekao je Kikanović.

Marinović je mirno konstatovao da je derbi bio "lijep za gledanje" i da je mogao da pobijedi i Partizan.

"Mnogo nam znači ovakva pobjeda. Sigurno je da smo Tadija i ja u završnici mogli da ranije riješimo utakmicu, da smo preciznije izvodili slobodna bacanja, ali najvažnije je da smo na kraju pobijedili".

Igrači Partizana bili su zatvoreni u svlačionici punih sat vremena po završetku meča. Čak je Duško Vujošević poslije nekog vremena došao da zamoli za razumijevanje novinare koji su čekali da uzmu izjave...

"Kapiten drži sastanak", objasnio je Vujošević.

"Zvezda je odigrala odlično i zasluženo pobijedila. Bili su borbeni, agresivni, sve ono što mi u drugom poluvremenu nismo bili. To me najviše i boli, pored samog poraza, koji je uvijek težak kada dođe od Zvezde", izjavio je Božić.

Zašto sada sastanak?

"Uvijek smo se ponašali kao tim, tako treba i da ostane. Bila je velika potreba da odmah poslije utakmice napravimo sastanak. Biće ih sigurno još".

Novica Veličković smatra da se treba okrenuti mečevima koji slijede, ali sa ovim derbijem u mislima.

"Zvezda se vratila u meč našim greškama i zaslužila je ovaj rezultat. Nama preostaje samo da u sljedećim utakmicama pokažemo reakciju. Jesmo umorni, umor se podrazumijeva, ali ne smije da se vidi na utakmici kao što je derbi".

Plejmejker Vukašin Aleksić u prvom poluvremenu je odigrao briljantnu epizodnu ulogu, ali zbog poraza svog tima nije u prilici da "ubere lovorike".

"Vruć šamar za nas. Moramo ovo da shvatimo kao lekciju koja je mogla da uslijedi i ranije. Ako smo pravi tim, kao što znamo da jesmo, reagovaćemo", aludirao je Aleksić na mnoge neizvjesne mečeve koje je Partizan ove sezone dobio u NLB ligi.

(I. B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC