• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: StrahoVLADA u Finiksu

U pustinji Arizone, LA Lejkersi su lako izašli na kraj sa potencijalno najvećim protivnikom na Zapadu, Finiksom - 92:105.

 NBA: StrahoVLADA u Finiksu Izvor: MONDO

Prošlogodišnji finalisti nijednog trenutka nisu doveli u pitanje pobjedu u dvorani Šakila O`Nila, Stiva Neša, Amarea Studemajera i ostalih, tako da Detroit ostaje jedini tim koji je pobijedio Lejkerse ove sezone.

Za ekipu iz Los Anđelesa odlično je igrao naš Vladimir Radmanović, koji je do 15 poena za 26 minuta došao na nesvakidašnji način - sa pet trojki iz pet pokušaja! Pored perfektnog šuta, Radman je imao još pet skokova i dve ukradene lopte.

"Zezao sam ga (Radmanovića) da nije pogodio šut cijele nedelje", rekao je poslije meča trener Lejkersa Fil Džekson. Prvi strijelac u pobjedničkom timu, naravno, bio je Kobi Brajant sa 24 poena, ali je do te brojke došao na prilično rasipnički način - 8/23 iz igre.

"Oni su najbolji tim u ligi. Imaju 9-1. Oni igraju dobro. Kobi igra timski, svakoga ubacuje u igru. Imaju mnogo šutera oko njega. Oni su veoma opasan tim", slegao je ramenima Šek.

Njegov pozdrav sa nekadašnjim saigračem, Brajantom, bio je prilično topao, s obzirom na to koliko su uvredljivih i potcenjivačkih stvari izjavljivali jedan o drugome još dok su igrali za Lejkerse, a naročito kada je O`Nil trejdovan u Majami.
Šampion ne zna ko je Ajverson

Detroit Pistonsi možda su pomislili da će im sezona, posle trejda - Alan Ajverson za Čounsija Bilapsa i Antonija Mekdajsa, biti med i mleko kada su naneli LA Lejkersima prvi poraz u ligi, odnosno prekinuli seriju Klivlenda od osam pobjeda.

Ipak, optimizam se srušio kao kula od karata, kada su se Pistonsi i Ajverson sudarili sa šampionom na njegovom terenu: Boston - Detroit 98:80.

Redžon Rondo, košarkaški anonimus u poređenju s tim koliko je popularan Alen Ajverson, dobio je direktan duel sa poznatijim kolegom na poziciji pleja. Rondo je bio najefikasniji igrač susreta sa 18 poena, uz osam asistencija, a Ajversona je zadržao na 16, uz šut iz igre 5/13.

Velika trojka Seltiksa: Kevin Garnet (15), Rej Alen (12) i Pol Pirs (9) nije morala mnogo da upregne, jer ni vedete najvećeg rivala na Istoku nisu briljirale. Rašid Valas je postigao 13, a Ričard RIP Hamilton 12 poena.

NBA REZULTATI:
(11-2) Boston - (8-4) Detroit 98:80
/Rondo 18 - Ajverson 16, 4 as/
(8-5) Finiks - (9-1) LA Lejkers 92:105
/Studemajer 21 - Brajant 24/
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC