• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Rezultat bolji od igre

Vujošević nije zadovoljan igraom iako je njegov tim u Ljubljani savladao Olimpiju.

 Vujošević: Rezultat bolji od igre  Izvor: MONDO

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je nakon pobjede nad Olimpijom u Ljubljani (66:61) da je rezultat bio bolji od igre njegove ekipe, koja "mora još mnogo da radi".

"Olimpija je sedam utakmica izgubila na jednu loptu i kad se na kraju došlo do te lopte, nisu imali nikoga sa dovoljno snage da izdrži taj teret. Mi još nismo pronašli igru, očigledno je da ćemo imati dosta toga da radimo", izjavio je Vujošević na konferenciji za medije.

Pobjeda je, prema njegovim riječima, veoma važna i zbog toga što će dosta ekipa konkursati za plasman na završni turnir NLB lige. Crno-bijeli su trenutno lideri takmičenja sa skorom 8-1.

"Vidjećemo šta još može da se učini, ali pobjeda je sigurno vrlo važna. Crvena zvezda, Hemofarm, Cibona, Zadar, pa i Budućnost su kandidati za odlazak na Fajnal for. Vodiće se grčevita borba za završni turnir", ocijenio je Vujošević.

Trener Partizana pohvalio je igru mladog češkog krilnog centra Jana Veselog, koji je proveo 15 minuta na parketu i postigao šest poena.

"Drago mi je što smo predstavili kakav je potencijal Veseli. Možda neće dobijati minutažu koju zaslužuje zbog toga što na njegovoj poziciji ima dosta igrača od kojih je prilično mlađi. Ali on je dio našeg potencijala za vrijeme koje dolazi", zaključio je Vujošević.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC