• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Boston u seriji

Košarkaši Bostona savladali su Toronto sa 118:103 i ostvarili petu uzastopnu pobjedu u NBA ligi i jedanaestu na poslednjih 12 mečeva.

 NBA: Boston u seriji Izvor: MONDO

Najzaslužniji za pobjedu Seltiksa na gostovanju u Kanadi bio je Rej Alen sa 21 poenom, dok su Kevin Garnet, Rejdžon Rondo i Toni Alen dodali po 15 pogodaka.

"Zeleni" su na meču sa Torontom postigli najviše poena ove sezone, pošto su do sada najefikasniji bili na meču sa Njujorkom, kome su ubacili 110 poena.

U poraženom timu istakli su se Kris Boš sa 24 poena i šest skokova, kao i Hoze Kalderon, Entoni Parker i Andrea Barnjani sa po 14 poena.

Uspješno veče imali su i Lejkersi. Tim iz Los Anđelesa je pred domaćom publikom upisao trijumf nad Sakramentom (118:108) i stigao do ukupno 11. pobjede ove sezone, čime su se uz samo jedan poraz, izdvojili kao najbolji sastav lige.

U ekipi domaćih čak osmorica košarkaša ostvarila su dvocifren učinak, a prednjačili su Kobi Brajant sa 24 poena, četiri uhvaćene lopte i šest asistencija, odnosno Pau Gasol, koji je zabilježio 16 pogodaka i sedam skokova.

Endrju Binam je upisao "dabl-dabl" učinak sa 15 poena i 10 skokova, a Vladimir Radmanović 12 pogodaka, uz tri skoka i dvije asistencije za nešto manje od 19 minuta provedenih na parketu.

Filadelfija je savladala Golden Stejt sa 89:81 i tako prekinula neslavnu seriju protiv Voriorsa, koji su dobili pet poslednjih međusobnih duela.

Najefikasniji među Siksersima, koji sada imaju skor 7-6, bio je Elton Brend, koji je pored 23 poena upisao 12 skokova, dok se kod Voriorsa istakao Kelena Azubuike, strijelac 16 pogodaka.

REZULTATI
Boston - Toronto 118:103
Filadelfija - Golden Stejt 89:81
Minesota - Detroit 106:80
Denver - Čikago 114:101
LA Lejkers - Sakramento 118:108

(wap.mtel.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC