• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sretenović napustio klupu Vojvodine

Zoran Sretenović napustio je mjesto šefa stručnog štaba Vojvodine u nedelju uveče, poslije poraza novosadske ekipe od Bosne u NLB ligi.

 Sretenović napustio klupu Vojvodine Izvor: MONDO

Crveno-bijeli iz Novog Sada upisali su ukupno osmi neuspjeh, uz samo jednu pobjedu u regionalnom takmičenju, nakon čega je bivši reprezentativac Jugoslavije riješio da se povuče.

"Smatram da je u duhu sporta i morala bilo vrijeme da podnesem ostavku, jer poslije osam vezanih poraza mora se naći modus da se ekipa trgne. Smatram da je jedan od načina da podnesem ostavku i da novi ljudi probaju da izvuku ekipu iz letargije", prenio je "Sport" Sretenovićeve riječi.

Bivši as Jugosplastike istakao je da je izuzetno nezadovoljan načinom na koji je ekipa poražena od Bosne, jer igrači imaju loš odnos prema igri.

"Ove sezone smo već doživjeli poraze, ali sam prvi put bio nezadovoljan pristupom cijele ekipe. Da bi neko za sebe rekao da je igrač, nije dovoljno samo da izađe na parket. Nekima je izgleda dovoljno i to što samo igraju u NLB ligi. Nedopustivo je da odigraš utakmicu, naročito na svom parketu, bez žara i borbenosti. Iako nemam običaj da izdvajam pojedince, poslije ove utakmice jedino su Habuš i Ljubotina mogli mirno da spavaju", dodao je Sretenović.

Prije ostavke Sterenovića, sportski direktor Vojvodine Igor Kovačević tvrdio je da trener ima podršku Uprave kluba i da će razgovarati o potezima za izlazak iz krize, ali novonastala situacija je promijenila plan, pa se narednih dana očekuje rješenje situacije.

(wap.mtel.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC