• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maršal "Tajson" možda i u zatvor!?

Još se ne smiruju strasti poslije neviđene tuče na košarkaškim terenima, čiji su akteri bili igrači Splita i Cibone Siniša Štemberger i Roul Maršal.

 Maršal "Tajson" možda i u zatvor!? Izvor: MONDO

Direktor regionalne NLB Lige Josip Bilić izjavio je za hrvatski sajt Index da kazna za Maršala "neće biti bezazlena", ističući da je temperamentni košarkaš već nakupio nekoliko prekršaja za koje prethodno nije bio kažnjen, pomenuvši pritom slučaj kada je odgurnuo jednog sudiju jer mu se nije dopala jedna njegova odluka.

"On je recidiv. Ovo nije njegov prvi incident u ovoj sezoni i to će apsolutno uticati na visinu njegove kazne. Sve će se znati u četvrtak, a najkasnije u petak. Ništa ne želim da prejudiciram i unaprijed raspravljam o visini kazne za obojicu košarkaša", rekao je Bilić.

Štemberger i Maršal neće dobiti istu kaznu. Štemberger je izvukao daleko deblji kraj i razbijenu arkadu dok je Maršal pokazao da je odrastao na ultimate-figth filmovima.

"Naravno da neće biti jednako kažnjeni jer im ni odgovornost nije ista. Jedino što mogu da kažem da ni jedan od njih neće igrati za svoje ekipe u sljedećem kolu NLB lige", dodao je direktor NLB Lige.

A kakvu će kaznu dobiti Maršal za sada se samo nagađa, a neki su čak spremni da ulože pare da će dobiti najveću u istoriji regionalne lige, a ona bi, prema članu 60. mogla da bude čak i šest mjeseci zabrane igranja!

Cibona je Maršala kaznila novčano, a njeni čelnici kažu da bi klub sam sebe kaznio ako bi ga suspendovao, jer je je Amerikanac jedan od ključnih igrača zagrebačke ekipe.

"Večernji list" navodi da se i policija uključila u istragu u vdezi sa tučom dvojice košarkaša.

Splitski policajci počeli su da prikupljaju izjave aktera utakmice, a svoja saznanja će potom dostaviti Tužilaštvu koje će potom odrediti da li postoje uslovi za krivično gonjenje.

S obzirom na to da je Štemberger već izjavio da ne namjerava da pokreće privatnu tužbu protiv Maršala, Amerikanac bi tako mogao da "popije" samo prekršajnu prijavu.

Međutim, prema nezvaničnim saznanjima "Večernjeg lista", može se dogoditi da Državno tužilaštvo podnese krivičnu prijavu protiv Maršala zbog pokušaja nanošenja teške tjelesne povrede. Ako se to dogodi i potom se u sudskom procesu dokaže to krivično djelo, Maršal bi čak mogao u zatvor!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC