• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Debakl "pantera" u Zadru

Zadar slavio sa čak 37 poena prednosti.

 NLB: Debakl "pantera" u Zadru  Izvor: MONDO

Ekipa FMP Železnika upisala je osmi poraz ove sezone u NLB ligi. Tim trenera Slobodana Klipe doživio je potpuni debakl na gostovanju u Zadru u 10. kolu regionalnog takmičenja - 88:51 (24:13, 19:13, 25:12, 20:13).

Tim iz predragađa Beograda je poveo na početku meča 9:0, ali su Zadrani do kraja tog perioda napravili seriju 24:4, stigli do velike prednosti i do kraja gospodarili terenom.

Gosti ne samo da nisu uspjeli da pariraju domaćeg timu, nego su djelovali kao da su se unaprijed predali, jer se razlika konstantno uvećavala, pa su Zadrani krajem trećeg perioda imali nevjerovatnih 30 poena prednosti - 68:38.

Domaći tim nije se zadovoljio time, već je u posljednjem periodu nastavio da puni koš protivnika, do "plus 38" (81:43) u 38. minutu.

Džulijus Džabi Džonson bio je najzaslužniji za ključni preokret u prvom kvartalu, nakon čega je ekipa nastavila u odličnom ritmu.Kod gostiju su se, osim Džonsona koji je upisao 26 poena (24 tokom prvih 16. minuta), istakli još Hrvoje Perić i Rok Stipčević sa po 14 pogodaka.

U ekipi FMP Železnika Filip Čović je upisao 13, a Predrag Samardžijski 10 pogodaka uz osam skokova, kao jedini igrači sa dvocifrenim učinkom u gostujućem timu.

FMP je poslije osmog poraza, ostao na začelju tabele NLB lige, dok je Zadar slavio sedmi put ove sezone, od čega šesti put kod kuće.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC