• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miličić u Zvezdi? Glupost...

Dolazak Darka Miličića u Zvezdu je glupost, rekao trener crveno-bijelih Svetislav Pešić komentarišući medijske spekulacije.

 Miličić u Zvezdi? Glupost... Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić u ponedjeljak je mješavinom ironije i ljutnje reagovao na špekulacije pojedinih medija, po kojima bi Darko Miličić u perspektivi mogao da se iz NBA lige preseli na Mali Kalemegdan.

"Znate šta, mogao bih da pokušam i sa Jarićem. Vidim da je tamo nezadovoljan minutažom, pa ću stupiti u kontakt sa njim", odgovorio je Pešić na konferenciji za novinare uoči utakmice sa Bambergom, u okviru drugog kola Evrokupa.

"Zamislite da napravimo ovakvu petorku: Jarić, Gurović, Stojaković - oni su već igrali zajedno, sigurno bi voljeli opet! Na 'peticu' da dovedemo Miličića i onda nam samo ostaje upražnjena 'četvorka' ... To bi mogao da igra Tadija (Dragićević)", pronašao je Pešić "dobitnu formulu".

Prvi stručnjak Zvezde dodao je da bi volio da dovede i Igora Rakočevića, ali da prepreku predstavlja njegov ugovor sa Taukeramikom.

Nakon toga se uozbiljio.

"To da dolazi Miličić je glupost koja ne zaslužuje da bude pomenuta u Zvezdinom domu, dan uoči meča sa Bambergom. Mi nemamo para da damo plate članovima stručnog štaba, a kamoli za tako nešto".

Srpski mediji počeli su da se bave tom temom pošto je centar Memfis Grizlisa u intervjuu lokalnim novinama prošle nedjelje rekao da ozbiljno razmišlja o "povratku kući" kada mu istekne ugovor ljeta 2010. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC