• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Magični štapić zaustavio i Kavse, Manu blista

Magija Orlanda i dalje radi... U noći između četvrtka i petka upisali su 35. trijumf, savladavši pred svojom publikom Klivlend sa 99:88.

 NBA: Magični štapić zaustavio i Kavse, Manu blista Izvor: MONDO

Čarobni štapić ovoga puta je držao Dvajt Hauard, strijelac 22 poena uz 18 skokova, dok je veliki doprinos pobjedi dao i Hidajet Turkoglu sa 19 pogodaka i 11 uhvaćenih lopti.

Kod gostiju iz Klivlenda (skor 35-9) istakli su se Lebron Džejms sa 23 poena i po osam skokova i asistencija i Voli Zerbijak, koji je ubacio 14 pogodaka. Aleksandar Pavlović je kao član startne petorke duel završio sa osam poena, četiri uhvaćene lopte, dvije asistencije i dvije ukradene lopte za pola sata igre.

San Antonio se gostio u Finiksu, savladavši domaće Sanse sa 114:104. Odlične Spurse, koji sada imaju učinak 31-14, predvodio je Manu Đinobili sa 30 poena, devet skokova i tri asistencije. Zanimljivo je da je Argentinac najveći broj poena dao sa linije penala, gdje je bio nepogriješiv - 18/18.

Društvo Đinobiliju u dobrom provodu u Finiksu pravili su Toni Parker sa 26 pogodaka i Tim Dankan sa 20 poena i 15 skokova.

Spursi su poslije uspješno odrađenog posla protiv Sansa upisali 29. pobjedu u nizu na mečevima gdje su postigli 100 ili više poena.

U ekipi domaćina (skor 25-19) Amare Studemajer upisao je 28 poena i 10 skokova, a Grent Hil 20, uz takođe 10 uhvaćenih lopti.

REZULTATI

Orlando - Klivlend 99:88
Finiks - San Antonio 104:114

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC