• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kecman poremetio Vraneša, desetka za Pekovića

Crno-bijeli proveli petak u Atini poslije poraza od Panatinaikosa u prvom kolu grupe G TOP 16 faze Evrolige.

 Kecman poremetio Vraneša, desetka za Pekovića Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana su poslije prvog poluvremena meča u Atini imali pravo na nadu da će načiniti još jedno čudo. Na startu grupe G TOP 16 faze Evrolige vodili su pet razlike protiv Panatinaikosa...

Međutim, u nastavku je domaćin odigrao fantastičnu odbranu što je crno-bijele onemogućavalo da uopšte dođu u poziciju za šut, a kamoli nastave nevjerovatno preciznu "paljbu" sa spoljnjih pozicija.

To je na kraju dovelo Partizan do ubjedljivog poraza - 63:81.

"U prvom poluvremenu smo kontrolisali šut, ali smo u trećoj četvrtini doživjeli pad. Na kraju smo ostali bez igrača i dozvolili Panatinaikosu da pokaže kvalitet. Krajnji rezultat nije prava slika igre, a mi ćemo se truditi da sljedeće utakmice igramo kao u prvom poluvremenu u Atini", rekao je kapiten Petar Božić.

Crno-bijeli su u drugom poluvremenu imali veliki problem sa ličnim greškama, ali i zbog povrede Novice Veličkovića, koji je pri padu pocijepao usnu zbog čega su mi stavljene četiri kopče.

Igrači Partizana su u petak imali slobodan dan, a prije podne su proveli šetajući po Atini. Iskoristili su priliku da se vide sa nekadašnjim saigračima, a sadašnjim košarkašima Panatinaikosa.

Bivši igrač Partizana Dušan Kecman je došao u hotel sa Božićem, kako bi se vidio sa starim drugovima i time je poremetio planove Slavka Vraneša, koji je na svoj 26. rođendan želio da iznenadi saigrače.

Ljekarsko osoblje Partizan uspjelo je prije podne da pronađe anti tetanus vakcinu za Veličkovića koji ima flaster iznad usne. U tome su im pomogli prijatelji iz Atine koji su došli u hotel da bi se vidjeli sa drugovima, a među njima je bio i trener Panatinaikosa, Željko Obradović.

Štampa u Atini, tradicionalno blagonaklona prema Partizanu, slavila je uglavnom dobru igru Vasilisa Spanulisa i Nikole Pekovića koji je zabilježio, kako se ocjenjuje, "naučno fanastičnu statistiku".

Sportski mediji koji ocjenjuju igrače bivšem centru Partizana listom su dodijelili čistu "desetku".

Partizan se u Beograd vraća u petak kasno uveče, u nedjelju ga očekuje derbi meč Jadranske lige sa FMP Železnikom, a u sredu u "Pionir" dolazi rimska Lotomatika.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC