• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLS: Lajonsi nastavljaju sa dominacijom

Košarkaši Lajonsa pobijedili su u nedjelju u Vršcu Novi Sad sa 85:78, dok je Ergonom u Nišu bio bolji od valjevskog Metalca 113:103.

 SLS: Lajonsi nastavljaju sa dominacijom Izvor: MONDO

Tako su u utakmicama 19. kola Svislajon lige Srbije Vrščani zadržali prvo mjesto na tabeli sa tri pobjede više od čačanskog Borca, dok su Valjevci treće mjesto prepustili kruševačkom Napretku, koji sada ima pobjedu više od Metalca.

Najefikasniji u ekipi Lajonsa bili su Saša Ocokoljić sa 30 i Vladimir Vlašković sa 18 poena, dok su dvocifren učinak kod Novosađana imali Goran Martinić sa 30, kao i Nenad Tomašević i Duško Bunić sa po 12 poena.

Najbolji u ekipi Ergonoma protiv Metalca bili su MVP 19. kola Stefan Majstorović sa 29 poena i indeksom korisnosti 39, Dušan Bulut i Arso Leković sa po 17 poena, a kod Valjevaca najefikasniji je bio prvi strijelac ovog kola Nikola Mićević sa 32 poena.

U Super ligu Srbije, sa pet srpskih klubova iz Jadranske lige, idu tri ekipe iz Svislajon lige i oni će se podijeljeni u dvije grupe u plejofu takmičiti za titulu državnog prvaka.

Na tabeli Svislajon lige vode Lajonsi sa učinkom 17-2, ispred Borca sa 14-5, Napretka 12-7, Metalca 11-8, Radničkog 034 i Ergonoma sa po 10-9.

Mega Hipo lizing i Radnički Invest inženjering imaju učinak 9-10, Novi Sad i Vizura 8-11, Tamiš i Mašinac 7-12, Sloga 6-13, a Zdravlje 5-14.

Derbi 20. kola igra se 6. februara u Valjevu, gdje se sastaju Metalac i Napredak.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC