• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP BiH: Rasulo u Slaviji, Bosna u polufinalu!

Posljednji meč četvrtfinala Kupa BiH u košarci između Slavije i Bosne neće biti odigran u utorak zbog pomalo bizarnih razloga.

 KUP BiH: Rasulo u Slaviji, Bosna u polufinalu! Izvor: MONDO

Naime, ekipa iz Istočnog Sarajeva iznenada je ostala bez nekoliko igrača, pa Slavija nema dovoljan broj košarkaša koji bi se suprotstavili "studentima"!

Pored odlaska igrača, ostavku je podnio i trener "sokolova" Mladen Jojić zbog lošeg finansijskog stanja i to samo tri dana poslije preuzimanja klupe, što je vjerovatno najkraći mandat u istoriji igre pod obručima!

"Uopšte me ne čudi što je Jojić otišao. Ovdje se ne zna ko šta radi, situacija je, blago rečeno, konfuzna. Duguju mi dvije plate, ali sam na molbu predsjednika kluba, koji mi je obećao izmiriti dugovanja, odlučio ostati do kraja sezone", izjavio je Sindis Demić, jedan od najboljih igrača za "Oslobođenje".

Sportski direktor Slavije Emir Halimić u sarajevskoj štampi izrazio je žaljenje zbog nemogućnosti igranja četvrtfinala Kupa BiH.

"U teškoj smo situaciji da bismo odigrali ovaj meč. Najviše žalim zbog mladih igrača koji neće imati priliku igrati sa klubom poput Bosne. Nažalost, morali smo bez borbe predati meč, jer nam je sada najvažnije da ponovo stanemo na noge. Gledaćemo ovih dana da dovedemo nekoliko iskusnijih igrača", rekao je Halimić.

Ekipa Vlade Vukoičića "bez ispaljenog metka" se pridružila Zrinjskom, Širokom i Slobodi u polufinalu Kupa BiH, a žrijeb same završnice održaće se u utorak u podne u prostorijama Košarkaškog saveza BiH.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC