• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kovač: Maksimalno protiv Azovmaša

Crveno-bijeli su iz Beograda krenuli u ponedeljak ujutru, a u Mariupolj stigli u jedan sat po ponoći, po lokalnom vremenu.

 Kovač: Maksimalno protiv Azovmaša Izvor: MONDO

Na seriju od tri poraza u dva takmičenja, košarkašima Crvene zvezde se nadovezao put do Mariupolja u Ukrajini, koji je umjesto sedam-osam časova, trajao cio dan.

Crveno-bijeli su iz Beograda krenuli u ponedeljak ujutru, a na odredište stigli u jedan sat po ponoći, po lokalnom vremenu.

"Nekada ovakve stvari mogu da vas još više stimulišu. I pored svega što nam se dogodilo, raspoloženje je ostalo nepromijenjeno. Došli smo u Ukrajinu da damo maksimum i pokušamo da upišemo prvu pobjedu u ovoj fazi Evrokupa", izjavio je Mirko Kovač pred odlazak na jedini trening u dvorani Azovmaša.

Svetislav Pešić izveo je igrače na teren u utorak prije podne, kako bi "osjetili" obruče i prošli osnovne taktičke elemente za utakmicu drugog kola grupe K, koja počinje u 17 časova (prenos RTS 2).

Zvezda je u prvoj rundi pred svojim navijačima poražena od Pamese, dok je ukrajinski tim poslije produžetka izgubio u Vršcu.

"Azovmaš je iskusan tim sa odličnom spoljnom linijom. Ekipa je sastavljena od Amerikanaca i igrača iz našeg regiona i ima velike ambicije. Neće nam biti lako, ali nema predaje", dodao je Kovač.

Do problema u putu došlo je zbog gužve na bečkom aerodromu u ponedeljak prije podne. Austrijanci su zatražili da JAT-ov avion ostane u vazduhu dodatnih petnaestak minuta, kako bi se prvo spustili prekookeanski letovi.

Avion za Donjeck u međuvremenu je odletio, pa je Zvezdina ekspedicija poslije osam sati čekanja stigla na odredište letom na liniji Beč-Kijev-Donjeck i odatle autobusom (dva sata vožnje) do Mariupolja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC