• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bodiroga: Koštalo nas neiskustvo!

"Partizan je iz naših grešaka stekao prednost od desetak poena, koju je uz solidnu igru i u odličnoj atmosferi kontrolisao do kraja".

 Bodiroga: Koštalo nas neiskustvo! Izvor: MONDO

Lotomatika u svojim redovima ima NBA centra Brezeca, prvake Evrope Bećirovića i De la Fuentea, reprezentativce Điljija i Džabera, veterane Gabinija i Đaketija...

Ipak, generalni menadžer Lotomatike Dejan Bodiroga je kao jedan od uzroka neuspjeha svog tima u duelu sa Partizanom apostrofirao - neiskustvo.

"Partizan je iz naših grešaka stekao prednost od desetak poena, koju je uz solidnu igru i u odličnoj atmosferi kontrolisao do kraja. Partizan ima talentovanu generaciju. Pet godina je ispadao u prvoj fazi Evrolige, ali su klub i igrači stekli iskustvo koje mnogo znači. Mladi igrači napreduju, novi dolaze i to je njihova formula uspjeha", izjavio je Bodiroga.

Koga biste izdvojili iz crno-bijelog tima? Za Tepića mnogi kažu da je "novi Bodiroga".

"Lično ne volim poređenja, ali Milenko je već jedan od nosilaca igre u reprezentaciji, što dovoljno govori. Popravio je odbranu, pogađa kad treba, igrač kakav se samo može poželeti".

Kakve su ambicije Lotomatike poslije dva poraza na startu takmičenja?

"Mi smo zadovoljni plasmanom u Top 16. Porazom od Unikahe u Rimu smo dosta izgubili, u ovoj fazi takmičenja je veoma bitno iskoristiti prednost domaćeg terena. Partizanu je publika šesti i sedmi igrač, iznesu ekipu i kad nema svoj dan. Lotomatika je u Evroligi imala bitnih pobjeda, kao gosti smo savladali Taukeramiku, međutim, potrebno nam je iskustva za nešto više od ovoga", zaključio je Bodiroga.

(I. B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC