• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radmanović: Čekam razgovor sa selektorom

Krilni igrač LA Lejkersa žli da igra za Srbiju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

 Radmanović: Čekam razgovor sa selektorom  Izvor: MONDO

Vladimir Radmanović priznaje da nije u najboljoj formi, ali bez obzira na to, pokušava u dresu Los Anđeles Lejkersa da bilježi dobre partije. On ne krije da ima veliku želju da igra za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj u septembru, ali da nije siguran da će se to i dogoditi.

"Na žalost nije još bilo nikakvih kontakata sa selektorom i ljudima iz Košarkaškog saveza Srbije, ne znam ni da li će ih biti. Stvarno ne mogu ništa da kažem na temu reprezentacije, dok se ne obave neki konkretni razgovori", izjavio je slovenačkom novinaru Radmanović u Njujorku u intervjuu koji prenosi "Sportski žurnal".

Uprkos izostanku sa spiska reprezentativaca za kvalifikacije za Evropski šampionat, košarkaš Lejkersa kaže da nikada nije bila sporna njegova želja da igra za nacionalni tim.

"Pa naravno da bih volio da igram za reprezentaciju. Meni je uvek bila čast da igram za nacionalni tim, ali postoje i neki moji uslovi za koje smatram da nisu mnogo veliki. Iskreno se nadam da će doći do nekog kontakta i priče, a sve ostalo će se znati poslije toga", dodao je Radmanović.

Bivši reprezentativac SCG naglasio je da Srbiju čeka težak posao na EP u Poljskoj u grupi, u kojoj će se sastati sa Španijom, Slovenijom i Velikom Britanijom.

"Pošto nemam kontakte, ne znam šta se dešava oko reprezentacije, ali Srbija ima tešku grupu. Iako su u pitanju odlične ekipe, mislim da možemo da prođemo grupu. Treba, prije svega, gledati sebe, pa tek onda ostale ekipe".

Radmanović se našalio rekavši da je pronašao "idealan" recept za prolaz Srbije u drugi krug, ukoliko bude potreban selektoru Dušanu Ivkoviću.

"Pa dobro, na kraju sezone ću 'polomiti noge' Špancu Pau Gasolu i Slovencu Aleksandru Vujačiću i nećemo imati problema oko plasmana u drugi krug", vickast je popularni Radman.

Igrač Lejkersa nije krio da trenutno njegova forma oscilira.

"Nažalost, moja forma trenutno nije na najvišem nivou, malo ide dolje, pa gore... Ipak, drago mi je što mogu da igram za Lejkerse, takva želja se ne ispunjava baš svakome. Tačno je da nije lako igrati, pa sjediti na klupi, ali prošao sam mnogo toga. Zdravlje je glavno, naš napadački sistem i igru poznajem, tako da je sve na meni", završio je Radmanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC