• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Igrači dali sve od sebe i sebe

Trener Crvene zvezde izjavio je da je njegov tim doživio poraz u "vječitom derbiju" (85:82) najviše zbog premoći koju je protivnik ostvario u skoku.

 Pešić: Igrači dali sve od sebe i sebe Izvor: MONDO

"Bila je ovo važna utakmica, puna emocija i entuzijazma. Meč smo izgubili u skoku, koji donosi mnogo samopouzdanja Partizanu. Moramo na tome da radimo. Da nije Veličković uhvatio onu loptu pod našim košem na šest sekundi prije kraja, mislim da bismo pobijedili. To je pravo vrijeme za poslednji napad, između pet i deset sekundi prije kraja", rekao je Svetislav Pešić.

On je rekao da "čestitke idu u oba pravca, naravno više Partizanu". Zvezda je krajem treće četvrtine vodila sa 14 poena razlike, ali nije znala da tu prednost sačuva.

"Igrači su bili najbolji dio derbija. Igralo se na granici mogućnosti. Igrači ne samo da su dali sve od sebe, već su davali i sebe. Zato se povrijedio Elmedin Kikanović i zato je Oliver Stević dobio petu ličnu".

"Nedostajao nam je povrijeđeni Roberts, ali i koncentracija i mirnoća u finišu. Stvarno sam mislio da ćemo dobiti, ali tako je kako je", zaključio je trener crveno-bijelih.

Duško Vujošević "iščupao" je još jednu pobjedu u susretima sa Crvenom zvezdom, najviše zahvaljujući inspiraciji i liderskim kvalitetima Novice Veličkovića.

"Naravno da sam zadovoljan pobjedom u ovako bitnom i teškom meču. Derbi je tradicija Beograda i ljepota koja treba da se čuva. Samo derbi može da okupi ovoliko publike i predstavnika medija".

"Iako smo bili oslabljeni (neigranjem Vraneša i Veselog) uspjeli smo da pobijedimo i to je najbitnije. Osjetio se umor i od velikog broja utakmica. Odigrali smo loše finiš, trebalo je da pametnije trošimo vrijeme. Volio bih da se i Zvezda plasira na završni turnir NLB lige, i to ne kao četvrta", zaključio je Vujošević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC