• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Možda i griješim

"Tokom meča kroz klupu prolaze struje, često se razmišlja drugačije nego poslije utakmice", rekao je Vujošević poslije "vječitog derbija".

 Vujošević: Možda i griješim Izvor: MONDO

Trener Partizana Duško Vujošević priznao je da možda nije imao pravo kada je burno protestovao zbog nekih sudijskih odluka na utakmici 21. kola NLB lige sa Crvenom zvezdom (85:82).

Na prethodnom "vječitom derbiju" je isključen strateg crveno-bijelih Svetislav Pešić, ali njegovom timu to nije smetalo da napravi preokret i slavi sa poenom razlike.

Ovog puta je Vujošević za isti, možda i teži prekršaj, dobio samo tehničku grešku, a Partizan je od "minus 14" krajem treće četvrtine stigao do pobjede za gotovo siguran ostanak na prvom mjestu.

Vujošević je podsjetio da nije komentarisao suđenje ni kada je Partizan izgubio derbi, a onda doveo u pitanje svoje procjene spornih situacija na terenu, konstatacijom da "između realnosti i pogleda na realnost uvijek postoji razlika".

"Reagovao sam kada sam smatrao da za tim postoji potreba, kada sam mislio da djelioci pravde nisu dijelili pravdu. Ali možda i grešim. Tokom meča kroz klupu prolaze struje, često se razmišlja drugačije nego poslije utakmice", istakao je Vujošević.

Trofejni trener u nekoliko navrata je žestoko protestovao, posebno na odluke Slovenca Pukla, ali se događalo i da brzo odustane, pošto bi mu pomoćni trener Vladimir Jovanović i sportski direktor Dragan Todorić doviknuli da su sudije bile u pravu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC