• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Radmanović čeka debi za Šarlot

Vladimir Radmanović sačekaće svoj debi za Šarlot Bobketse do ponedjeljka i meča sa Los Anđeles Klipersima.

 NBA: Radmanović čeka debi za Šarlot Izvor: MONDO

Srpski košarkaš koji je trejdovan iz Los Anđeles Lejkersa u Šarlot za Adama Morisona i Šenona Brauna bio je u nedjelju sa novom ekipom u Majamiju, ali nije zaigrao zbog administrativnih komplikacija.

Morison i Braun nisu obavili ljekarske preglede pa trampa Lejkersa i Bobketsa nije formalno završena zbog čega će Radmanović vjerovatno debitovati u ponedjeljak u duelu sa Los Anđeles Klipersima.

“Nadam se da će se sve brzo riješiti na zadovoljstvo svih strana”, prokomentarisao je kratko trener Šarlota Leri Braun. On je u nedjelju Radmanovića čak uvrstio u tim za meč sa Majami Hitom ali ipak nije mogao da mu pruži priliku na parketu.

Radmanović bi mogao odmah da zaigra u početnoj petorci Šarlota pošto su Radža Bel i Džerald Volas povrijeđeni, a povratak ova dva startera Bobketsa očekuje se nakon Ol-star vikenda.

Srpski košarkaš počeo je ovu sezonu kao starter u Lejkersima i prosječno bilježio 5,9 poena i 2,5 skokova po utakmici, ali je vremenom dobijao sve manju minutažu i na kraju preselio na klupu.

Uprava Lejkersa odlučila se da ga trejduje u Šarlot pošto je u naredne dve godine trebao dobiti 13,4 miliona dolara, za razliku od Morisona koji je “težak” 5,2 miliona.

Prije Lejkersa Radmanović, trenutno deveti trojkaš lige sa 41 odsto uspješnosti, igrao je za Los Anđeles Kliperse i Sijetl Supersonikse u koje je stigao iz FMP Železnika kao 12 pik na draftu 2001. godine.

U Sijetlu je odigrao i svoju najbolju sezonu 2003/2004 kada je na 77 utakmica (38 kao starter) bilježio prosječno 12 poena, 5,3 skokova i 1,8 asistenciju, a tokom te sezone 13 puta upisao je više od 20 poena i imao šest dabl-dabla.

Debi za Šarlot Bobketse biće Radmanoviću 517. nastup u NBA ligi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC