• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez Robertsa 20 dana?

Košarkaši Crvene zvezde, sa tri uzastopna poraza u NLB ligi doveli su sebe u situaciju da se od glatkog plasmana na Fajnal for, žestoko bore za isti.

 Zvezda bez Robertsa 20 dana? Izvor: MONDO

Partizan je već tamo sa skorom 19-2, Zvezda je druga sa 16-5, ali su Cibona (15-6), Hemofarm (15-6) i Zadar (14-7) i dalje u trci za tri preostale pozivnice za finale sezone. Do kraja je ostalo pet kola...

Gubitak bodova u vječitom derbiju protiv Partizana, pored vođstva od 14 poena razlike u 28. minutu, još je bolniji, jer je krilni centar tima Lorens Roberts pogoršao neugodnu povredu na tom meču i prema najavama neće igrati narednih dve nedjelje, do 20 dana.

On je naprsnuće poprečnog nastavka četvrtog pršljena kičme zadobio prethodnog utorka na meču Evrokupa protiv Azovmaša, ali je ipak odlučeno da igra protiv Partizana. Izdržao je manje od dva minuta na parketu...

To znači da će tim Svetislava Pešića morati da nadoknadi učinak snažnog Amerikanca u bitnim mečevima raspleta u Evrokupu i NLB ligi, a prvi je evropski duel sa Hemofarmom u Vršcu u utorak.

"Sigurno će se osjetiti odsustvo igrača kakav je Roberts, ali to ne smije da poremeti naše planove. Znamo koliko bi nam pobjeda u Vršcu značila. Bio bi to ogroman korak na Fajnal ejt turniru u Torinu", rekao je centar Zvezde Vladimir Štimac.

Ako ima nečeg dobrog, to je brz oporavak još jednog krilnog centra Elmedina Kikanovića, koji nije završio meč sa crno-bijelima zbog udarca u koljeno.

Posljednje pojačanje crveno-bijelih, Oliver Stević, odlično je iskoristio povrede Robertsa i Kikanovića, odnosno nemogućnost tek oporavljenog kapitena Tadije Dragićevića da duže igra. On je Partizanu ubacio 12 poena bez promašaja iz igre.

U utorak, 17.30, u Vršcu očekuje ga velika borba sa centrima Hemofarma.

"Hemofarm se pojačao baš na centarskim pozicijama, ali nema nikakvih alibija i izgovora. Bodovi su nam neophodni i motiv više nam je posljednji meč sa Hemofarmom, kada smo ubjedljivo poraženi. Očekujem da naši navijači ispune Milenijum i budu nam šesti igrač", rekao je Stević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC