• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP KORAĆA: Lajonsi namučili FMP

Vrščani su vodili skoro 30 minuta, ali su ih "panteri" u poslednjoj četvrtini sveli na samo devet poena i prošli u polufinale.

 KUP KORAĆA: Lajonsi namučili FMP Izvor: MONDO

FMP Železnik postao je treći polufinalista Kupa Radivoja Koraća, pošto je u četvrtak u Nišu pobijedio Lajonse rezultatom 81:68 (20:21, 20:25, 22:13, 19:9).

"Panteri" su imali četvoricu igrača sa dvocifrenim učinkom - Miroslav Raduljica i Nemanja Protić postigli su po 14, a Filip Čović i Predrag Samardžiski 13 poena.

Ipak, igrač odluke bio je Dragan Labović, kojeg u prve tri četvrtine nigdje nije bilo na parketu, da bi u poslednjih deset minuta pružio odličnu partiju i završio meč sa osam poena i deset skokova.

Lajonsi, koji su cijele sezone lideri prvenstva Srbije, nalazili su se u vođstvu skoro 30 minuta. Ipak, samo devet postignutih poena u završnih deset minuta koštalo ih je velikog uspjeha.

Radovan Marković sa 19 poena je bio najefikasniji u timu iz Vršca. Iskusni "plej" Saša Ocokoljić dao je 16, a nekadašnji član FMP-a Branko Jorović deset poena.

FMP će se u petak od 20.30 časova sastati u polufinalu sa pobjednikom meča Crvena zvezda - Metalac, dok drugi par čine Partizan i Hemofarm.

Košarkaški savez Srbije zaslužuje žestoku kritiku jer nije omogućio javnosti da bude pravovremeno informisana o događajima na dvije četvrtfinalne utakmice (Hemofarm - Borac Čačak i FMP - Lajons).

Ta dva meča nisu direktno prenošena na televiziji, dok iz Niša nije obezbijeđen ni tekstualni prenos preko internet stranice KSS. Na taj način mogu se pratiti skoro sve utakmice domaćeg prvenstva, ali ne i četvrtfinale Kupa!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC