• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Ajverson pogađao, Detroit ponovo izgubio

Ajverson jeste ubacio 31 poen, ali su Pistonsi protiv San Antonija doživjeli peti uzastopni, a 14 poraz u poslednjih 19 mečeva. Juta dobila Boston.

 NBA: Ajverson pogađao, Detroit ponovo izgubio Izvor: MONDO

San Antonio je putujući po Istoku, poslije Bostona, pobedio i Detroit. Na Oburn Hils Palasu u noći između četvrtka i petka potvrđena je dominacija favorita sa Zapada nad konkunkurentima sa druge obale ove sezone - 79:83.

Toni Parker ubacio je 19 poena, uz 11 asistencija, a Tim Dankan imao učinak od 18 poena i 18 skokova u četvrtoj pobjedi Sparsa na sedmom uzastopnom gostovanju, ali i prvoj poslije tri vezana poraza. Ujedno bio je to peti uzastopni poraz Detroita, koji je očigledno više izgubio u trejdu Alan Ajverson za Čounsija Bilapsa.

Ajverson jeste ubacio 31 poen, uz sedam asistencija, ali to ne pomaže Pistonsima da pobijede ne samo u derbi mečevima kod kuće, već i duele koje su nekada dobijali "lijevom rukom". Oni su izgubili 14 od poslednjih 19 mečeva... A, čeka ih turneja na kojoj će između ostalih, igrati protiv Bostona, Klivlenda, Orlanda, Nju Orleansa!

U Solt Lejk Sitiju pao je šampion. Džezeri su svirali defanzivnim notama i zaustavili Boston Seltikse na svega 85 poena, što se ispostavilo kao ključ uspjeha u duelima sa Garnetom, Alenom, Pirsom, Rondom i ostalima - 90:85.

Tačnije, Juti je ovog puta posao bio olakšan jer od polovine druge četvrtine nije igrao Kevin Garnet. Ol-star košarkaš Bostona povrijedio je koljeno i nije se vraćao na teren.

Trener Jute Džeri Sloun tražio je od svojih momaka da budu "prgavi", jer je očekivao da će Seltiksi, kako ih je on opisao, "pritisnuti tijelo na tijelo". I sve do četvrte četvrtine, Boston je bio bolji, a onda je Juta uzvratila sa 30:19 u poslednjih 12 minuta.

Domaći tim pogodio je 12 od 17 šuteva u finišu meča. Na drugoj strani, Seltiksi su bili suočeni za žestokom odbranom, zbog koje su izgubili neuobičajenih 19 lopti. Sasvim dovoljno za 12. poraz u sezoni.

REZULTATI:

(27-26) Detroit - (36-17) San Antonio 79:83
/Ajverson 31 - Parker 19, 11 as/

(32-23) Juta - (44-12) Boston 90:85
/Okur 19 - Pirs 20/

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC