• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Cilj u Poljskoj - plasman na SP

"Tokom priprema treba postići formu za sam start tog takmičenja". Srbija će u grupi igrati sa Španijom, Velikom Britanijom i Slovenijom.

 Ivković: Cilj u Poljskoj - plasman na SP Izvor: MONDO

Selektor Srbije Dušan Ivković rekao je da će nacionalna košarkaška selekcija na Evropskom prvenstvu u Poljskoj imati težak zadatak - da ostvari plasman koji garantuje učešće na Svjetskom šampionatu u Turskoj 2010. godine.

Srbija će u prvoj fazi Evrobasketa igrati sa Španijom, Velikom Britanijom i Slovenijom.

"Tokom priprema treba postići formu za sam start tog takmičenja. Prema programu, reprezentacija za Poljsku putuje 5. septembra i naš takmičarski cilj je da tamo izborimo učešće na šampionatu svijeta", rekao je Ivković na konferenciji za novinare u Nišu.

Selektor je kazao da će tim za Univerzijadu u Beogradu ovog ljeta biti sastavljen sa ciljem da se ostvari visok takmičarski plasman. Taj tim će biti pojačan igračima iz seniorskog sastava.

Govoreći o završnom turniru Kupa Radivoja Koraća, Ivković je naveo da je kvalitet košarke na četvrtfinalnim utakmicama bio ujednačen.

"Nije bilo iznenađenja, što je nekada bila karakteristika kup takmičenja. Kvalitet timova koji igraju NLB i domaću ligu je evidentan", rekao je Ivković, pohvalivši visoku motivisanost igrača Borca, Metalca i Lajonsa, koji su prikazali dobru igru uprkos porazima.

"Bilo je interesantnih igrača koji su skrenuli pažnju na sebe u tim utakmicama i mi ćemo ih pratiti", rekao je Ivković.

Generalni sekretar KSS Predrag Bojić ocijenio je da je košarkaški turnir u Nišu organizovan na očekivano viskom nivou i izrazio uverenje da će do kraja takmičenja biti prikazana košarka "za pamćenje".

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC