• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žalgiris pred bankrotom

Jedan od velikana evropske košarke, litvanski Žalgiris, nalazi se u finansijskoj krizi i prijeti mu isključenje iz nacionalne lige.

 Žalgiris pred bankrotom Izvor: MONDO

Dugovi nekadašnjeg prvaka Evrope premašili su šest miliona evra, a igrači su zbog neisplaćenih zarada stupili u štrajk i odbijaju ne samo da treniraju, već i da igraju utakmice!

Košarkaški savez Litvanije prihvatio je zahtjev kluba da se za nekoliko dana odloži prvenstveni meč sa Nevezisom, a ukoliko se igrači ni tada ne pojave na terenu, izgubiće službenim rezultatom.

Košarkaši su obavijestili upravu kluba da se neće vraćati na teren dok ne dobiju bar dio zaostalih primanja. Sa druge strane, iz nacionalnog saveza su obavijestili Žalgiris da to više neće tolerisati i da klubu prijeti isključenje iz lige.

Legenda Žalgirisa Arvidas Sabionis nedavno je pokušao da "ugasi požar" tako što je iz svog džepa podijelio igračima jednu platu, ali time nije mogao da riješi nagomilane probleme.

Mediji tvrde da su neki igrači već počeli da pregovaraju sa drugim klubovima, između ostalih i sa najvećim rivalom kluba iz Kaunasa, Lijetuvos Ritasom.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC