• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Razočarali me Grobari

"Ne znam čime sam zaslužio toliko uvreda?! Ni navijači Zvezde nisu cvjećke, ali Partizanovi su zaista pretjerali", izjavio je Svetislav Pešić.

 Pešić: Razočarali me Grobari Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde je neposredno po završetku finala Kupa Koraća čestitao kolegi Vujoševiću i timu Partizana, dodavši da je "sve ostalo bilo sramota".

Svetislav Pešić je na konferenciji za novinare objasnio da je tu prvenstveno mislio na navijače crno-bijelih. U niškom Čairu bilo je oko 3.500 Grobara i tek nekoliko stotina pristalica Zvezde.

"Mnogo me je razočarala Partizanova publika. Ne znam čime sam zaslužio toliko uvreda?! Ni navijači Crvene zvezde nisu cvećke, ali Partizanovi su zaista preterali", izjavio je Pešić, koji je prije više od 30 godina nosio crno-bijeli dres.

On je iskoristio priliku da još jednom oda priznanje rivalu na pobjedi.

"Partizan je odigrao kvalitetno jer ima izuzetne igrače. Nama je bilo veoma teško, jer tek stvaramo mladi tim i očekuje nas puno rada. Moramo da budemo uporni i vrlo strpljivi. Bilo nam je teško da odigramo tri žestoke utakmice u tri dana".

Marko Kešelj smatra da je u ovom trenutku "najvažnije podići glavu".

"Mlad smo tim, ovo nam je prvo zajedničko finale i zato moramo da budemo dostojanstveni u porazu. Partizan je pokazao da je sada kvalitetniji, barem što se tiče dužine klupe. Držali su jedan ritam, čim smo mi malo popustili, poveli su sa 14 poena razlike".

Tadija Dragićević nada se novom okršaju sa Partizanom, ali kada Zvezda bude kompletna.

"Apsolutno zaslužena pobjeda Partizana. Bili smo slabi u skoku, što je osnovni razlog poraza. Imali su dosta 'drugih' napada i to im je mnogo značilo. Čestitam im, bili su bolji večeras. Kada budemo kompletni, vidjećemo da li možemo da uradimo nešto više".

(MONDO, Sportski žurnal)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC