• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Zvezda pod opterećenjem

Hemofarm u utorak gostuje Crvenoj zvezdi, svjestan da bi pobjedom u Pioniru mogao da se nađe sasvim blizu plasmana na Fajnal ejt turnir Evrokupa.

 Karadžić: Zvezda pod opterećenjem Izvor: MONDO

"Nijedan tim nije lako dobiti tri puta zaredom, a pogotovo Zvezdu na njenom terenu, i to pred punim tribinama, kada igraju borbenije i angažovanije", rekao je trener Hemofarma Stevan Karadžić.

Vrščani imaju skor 2-1, a Zvezda 1-2, tako da bi Hemofarm dvostrukom pobjedom eliminisao crveno-bijele iz daljeg takmičenja. Još ako bi Azovmaš izgubio od Pamese u Valensiji, stvar bi bila 99 odsto završena.

"Stvari su u našoj grupi još uvijek otvorene. U meč ulazimo rasterećeni, dok oni imaju imperativ pobjede. Mislim da u tome leži naša prednost", dodao je Karadžić, čiji je tim ove sezone savladao Zvezdu sa 84:65 u NLB ligi i 88:73 u Evrokupu, ali oba puta kao domaćin.

"Moramo da izdržimo pritisak i odigramo na nivou svojih mogućnosti. Naša igra tokom cijele sezone, a naročito protiv njih, daje nam za pravo da se nadamo uspjehu. Zvezda ima problema sa povredama, nama su se Bader i Mačvan oporavili i to može da bude odlučujući faktor", dodao je Karadžić.

Zanimljivo je da će Hemofarm kroz četiri dana ponovo u Pionir, ovog puta u jednom od ključnih mečeva za odlazak na Fajnal for regionalnog takmičenja.

"To su dve utakmice od kojih nam zavisi cijela sezona. Sa dve pobjede idemo u Torino i na Fajnal for NLB lige. Igrači Zvezde su izmoreniji od nas, pošto su igrali finale Kupa, ali to neće odrediti pobjednika, već agresivnost u odbrani koju smo pokazali u Vršcu", smatra krilni centar Milivoje Božović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC