• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Hemofarm je za klasu bolji tim

"Hemofarm je bio uigraniji i kompaktniji, a uz to i fizički mnogo bolje pripremljen. Praktično smo bili bez šansi od početka", rekao je trener Zvezde.

 Pešić: Hemofarm je za klasu bolji tim Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je poslije ubjedljivog poraza od Hemofarma (65:91) da su Vrščani za klasu bolja ekipa i da njegov tim praktično nije imao šanse za pobjedu.

"Hemofarm je bio uigraniji i kompaktniji, a uz to i fizički mnogo bolje pripremljen. Praktično smo bili bez šansi od početka", izjavio je Pešić na konferenciji za novinare poslije poraza, koji je njegovoj ekipi ostavio samo teoretske šanse da se plasira među osam najboljih timova Evrokupa.

"Na početku nismo imali rješenje u reketu za Bobana Marjanovića, a kad smo ga zaustavili, počeli su da nas torpeduju trojkama iz svih pozicija. Hemofarm je za klasu bolji tim, uostalom dobili su nas tri puta ove sezone", dodao je Pešić.

Strateg crveno-bijelih izjavio je da mu nisu smetali zvižduci navijača po završetku utakmice i dodao da ove sezone igrači ne mogu da ispune očekivanja svojih pristalica.

"Navijači imaju pravo na tako nešto. Podržavali su nas do trenutka do kojeg su mislili da imamo šanse da se vratimo u utakmicu. Ostali smo im dužni... Znam da svaki navijač Zvezde ima velika očekivanja, ali mi ove sezone ne možemo da ih ispunimo".

Pešić je podsjetio da su ekipu u posljednje vrijeme stigli umor i povrede, ali je naveo da to nije razlog za lošije rezultate u posljednje vrijeme.

"Imali smo tri vezane utakmice u Nišu, a neki od naših igrača su mladi i nespremni za to. Pritom, Tadija Dragićević još uvijek nije spreman, a nedostaju nam i povrijeđeni Marko Marinović i Lorens Roberts. Ipak, sve to nije opravdanje, jer su Vrščani pokazali da su mnogo bolji", zaključio je Pešić.

Karadžić: Sve riješeno poslije 10 minuta

Trener Hemofarma Stevan Karadžić ocenio je da je njegova ekipa odličnom igrom u prvoj četvrtini (32:11), riješila pitanje pobjednika.

"Nema sumnje da nam je ovo najbolja utakmica u dosadašnjem dijelu sezone. Igrali smo veoma dobro u odbrani, krenuo nas je i šut i kontranapad. Prva četvrtina je odredila dalji tok utakmice. Imali smo samo nekoliko praznih minuta, ali nismo bili kažnjeni za to", rekao je Karadžić.

On je istakao da je ova pobjeda izuzetno važna za Hemofarm, pošto bi plasman na završni turnir Evrokupa predstavljao podvig za Vrščane.

"Izuzetno značajna pobjeda za nas, ali još nismo potvrdili plasman u završnicu u Torinu. Važno je da je sudbina sada u našim rukama, potrebna nam je još jedna pobjeda da odemo dalje. To bi za ovako mladi ekipu bio pravi podvig", dodao je Karadžić.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC