• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOP 16: Revanš CSKA Montepaskiju

Aktuelni šampion Evrope, CSKA, značajno se približio plasmanu u četvrtfinale Evrolige, pobjedivši u Moskvi italijanskog prvaka Montepaski - 95:71.

 TOP 16: Revanš CSKA Montepaskiju  Izvor: MONDO

Prije dvije nedelje u Sijeni bilo je 74:56 za domaćina, pa CSKA (skor 3-1) dva kola prije kraja takmičenja u grupi H ima pobjedu više od Montepaskija (2-2) i bolju koš-razliku u međusobnim susretima.

Montepaski se do sredine drugog perioda nalazio u vođstvu, na poluvreme se otišlo sa rezultatskim "egalom", ali je CSKA dobio treću četvrtinu rezultatom 32:11 i u završnici uspio da zadrži potrebnu prednost.

"Armejci" su u trećoj dionici ubacili sedam od ukupno 17 trojki na utakmici (Holden pet, Smodiš, Moris i Šiškauskas po tri...)

Matjaž Smodiš zabilježio je 22 poena, Džej Ar Holden 18 poena, sedam skokova i šest asistencija, a Erazem Lorbek 14 poena i 12 skokova. Američki bekovi Henri Domerkant (19p) i Terel Mekintajer (15p, 7as) prikazali su najviše u timu Montepaskija.

Montepaski sljedeće nedelje dočekuje Cibonu (2-2) i pobjednik te utakmice vjerovatno će proći u četvrtfinale kao drugi u grupi.

Zagrepčani su u Istanbulu deklasirali Fenerbahče Ulker rezultatom 86:64. Oni su 22 poena prednosti stekli već u prvom poluvremenu, a najefikasniji su bili Davor Kus sa 19, Alan Anderson sa 18 i Džared Homan sa 18 koševa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC