• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli doček na aerodromu

Košarkaši Partizana dali su navijačima povod da ih dočekaju na aerodromu "Nikola Tesla" drugi put ove godine.

 Crno-bijeli doček na aerodromu Izvor: MONDO

Prošlog mjeseca se poslije pobjede u Moskvi i plasmana u Top 16 Evrolige, okupilo nekoliko desetina njihovih pristalica. Šest nedjelja kasnije, poslije trijumfa nad Unikahom vrednog četvrtfinala, na aerodromu je već bilo nekoliko stotina Grobara.

Kada su se oko 20 časova pojavili Uroš Tripković, Stefon Lazme, Novica Veličković i ostali, počelo je veliko slavlje. "Crno-bijeli bravo, bravo", "Volim ga k'o oka dva..." i druge navijačke pjesme pjevane su u čast heroja iz Malage...

"Stvarno bih se od srca zahvalio ljudima koji su došli. Ovo je nevjerovatna podrška za nas i mi ćemo učiniti sve za ove ljude i za sve ostale koji vole Partizan, da probamo da napravimo još bolji rezultat", rekao je Tripković, strelac 17 poena (pet trojki) u Malagi.

Još jedna drama u susretu sa Unikahom?

"I prošla i ova su bile izuzetno teške i napete, vjerovatno i teške za gledanje, ali važno je da smo na kraju slavili. Ne vjerujem da će biti još ovako neizvesnih utakmica".

Ima li za Partizan nepobedivih u Evroligi?

"Mislim da smo pokazali da nema, dobivši Unikahu dva puta i CSKA u gostima. Najvjerovatnije smo prošli u četvrtfinale, ali kao što se nismo zadovoljili ulaskom u Top 16, nećemo se zadovoljiti ni ovim. Borićemo se, igraćemo zajedno i vidjećemo dokle ćemo dogurati".

Kako si video završnicu utakmice, bilo je neuobičajeno mnogo grešaka na obe strane?

"Njima je utakmica vjerovatno bila malo teža psihološki, jer im je bila poslednja prilika da ostanu u trci za četvrtfinale, dok smo mi znali da ćemo imati još šansi. Bilo je pritiska na obe strane, verovatno otuda mnogobrojne greške".

Kada će biti vremena za odmor i da li si zadovoljan igrama koje pružaš?

"Kad se završi sezona i kad ostvarimo neke klupske ciljeve, jedino tada ćemo imati vremena za odmor. Zadovoljan sam kako igram u prethodnom periodu i drago mi je da mogu da pomognem ekipi kako treba", završio je Tripković.

Aleksandar Rašić u Malagi je pružio jednu od najzrelijih partija otkako je došao u Partizan.

"U gostima smo dobili najvažniju utakmicu u sezoni i 99 odsto prošli u Fajnal ejt. Svi smo još ushićeni zbog toga. Hvala navijačima i svim ljudima koji su došli da nas pozdrave. Odigrali smo bez pritiska, sa velikim samopouzdanjem poslije osvojenog kupa i mislim da nam je to donijelo pobjedu. Sigurno ćemo pokušati da dobijemo i preostale dve utakmice, protiv Panatinaikosa i Lotomatike".

Da li si na početku sezone mislio da je moguć ovakav uspeh?

"Iskren da budem, nije djelovalo da je moguće, ali smo ipak vjerovali u sebe. Svaki dan radimo jako, dajemo sve od sebe i eto, ostvarilo se. U Malagi se nismo predali ni kada je bilo 11 razlike za njih i zasluženo napravili veliko iznenađenje", rekao je plejmejker crno-bijelih.

(I. B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC