• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan - PAO u Areni!

Košarkaši Partizana igraće meč Evrolige protiv Panatinaikosa naredne nedjelje u Areni, potvrđeno je MONDU u beogradskom klubu.

 Partizan - PAO u Areni! Izvor: MONDO

Poslovni direktor crno-bijelih Mlađan Šilobad izjavio za MONDO da treba da sa predstavnicima Grada Beograda da bude napravljeno još nekoliko sastanaka kako bi se definisali svi detalji, ali da je definitivno dogovoreno da će se crno-bijeli atinskim "zelenima" suprotstaviti u najvećoj dvorani na Balkanu.

"Godišnje ulaznice će važiti za Arenu, a za ostatak mjesta u prodaju će biti puštene karte o čemu ćemo javnost blagovremeno obavijestiti", dodao je Šilobad.

To će bit prvi put da jedna klupska košarkaška ekipa bude domaćin u Areni, mada je ta tema uvek bila pokretana posle svakog uspjeha Partizana u Evropi.

Hala "Pionir" odavno je postala pretesna za sve ili mnoge Grobare koji žele da gledaju istinske spektakle. S obzirom na to da meč Partizan - PAO odlučuje samo o prvom mjestu u grupi, biće to odlična prilika da košarkaši Partizana "osete" Arenu, a navijačima test koji treba da pokaže da li i u toj dvorani mogu da naprave paklenu atmosferu kao u "Pioniru".

Košarkaši Partizana, stalnim uspjesima u Evropi, zaslužili su da budu ti koji će "probiti led" i biti prvi klupski domaćini u Areni, dvorani koja je i napravljena zbog Evropskog prvenstva u igri pod obručima.

Novi uspjeh košarkaša Partizana, plasman među osam najboljih u Evropi, drugu godinu zaredom, sada će moći da pozdrave mnogobrojni navijači crno-bijelih koji nikako nisu mogli da dođu do karata za utakmice u "Pioniru".

Šilobad je rekao i da će gradske vlasti pomoći Partizanu u organizaciji utakmice, uključujući i finansijsku pomoć, jer je, prema ranijim podacima, dnevni zakup Arene 25.000 evra.

Arena je već bila domaćin raznih sportskih manifestacija, uključujući Evropsko prvenstvo u košarci 2005. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC