• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duda "vraća" Ercega i Teodosića na teren

Selektoru srpskih košarkaša Dušanu Ivkoviću jako je važno šta se dešava u Atini.

 Duda "vraća" Ercega i Teodosića na teren Izvor: MONDO

Tamo igra nekoliko momaka na koje je računao u kvalifikacijama za EP 2009 u Poljskoj, samim tim i na koje će računati kada igre počnu septembra ove godine.

Ali, nije baš sjajna situacija, najviše sa tandemom iz Olimpijakosa, Miloš Teodosić/Zoran Erceg, jer im trener Pirejaca Panajotis Janakis ne pruža željenu minutažu.

Možda i zbog toga, Duda je prethodnog vikenda boravio u prijestonici Grčke, gde je gledao duel Panionios - Marusi.

U Atini, pored nekadašnjih igrača FMP Železnika, koji sada igraju za Olimpijakos, Srbija ima još dvojicu reprezentativaca: Dušana Kecmana iz Panatinaikosa i Branka Cvetkovića iz Panioniosa.

"Bilo je evidentno da neki od nosilaca igre naše reprezentacije u posljednje vrijeme manje igraju u Olimpijakosu. S obzirom na to da sam dugo radio u tom klubu i imam dobre odnose sa ljudima iz Olimpijakosa, osjetio sam potrebu da odem i razgovaram sa njima. Susreti sa trenerom Janakisom, kao i Teodosićem i Ercegom, bili su kvalitetni. Izrazio sam želju da pomognem u svakom pogledu, prvenstveno savjetima", rekao je Ivković za "Sportski žurnal".

Konkurencija u Olimpijakosu je surova. To je tim sa najvećim budžetom u Evropi, za koji igraju NBA zvezde. Tu su Džoš Čildres, Dženaro Pargo, zatim Teodoros Papalukas, Jotam Halperin, Lin Grir, Nikola Vujčić, Joanis Burusis, Panajotis Vasilopulos...

"Dogovorili smo se da pojačaju rad i sačekaju šansu. Janakis me je uvjerio da na njih računa kao na ključne za budućnost Olimpijakosa. Jasno je da bi za veći napredak trebalo više da igraju, kao što sam rekao šansa će im biti ukazana. Razgovarao sam i sa Kecmanom. Njemu je potpuno jasna uloga u timu, zadovoljan je radom i statusom", dodao je selektor "orlova".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC