• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUP: Privedeni napadači iz "sedamnaestice"

Protiv trojica navijača, koji su poslije utakmice Partizan - Panatinaikos, u autobusu broj 17 povrijedili osmoro putnika, podnijete su prijave.

 MUP: Privedeni napadači iz "sedamnaestice" Izvor: MONDO

Protiv trojice napadača na putnike u autobusu u Zemunu poslije košarkaške utakmice Partizan - Panatinaikos, podnijete su krivične prijave, rečeno je u četvrtak agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Biro MUP-a Srbije za saradnju s medijima naveo je da je poslije napada na putnike na liniji autobusa broj 17, u Zemunu, policija za grad Beograd identifikovala "deset lica, od toga sedam punoljetnih i tri maloljetna".

"Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo uništavanje i oštećenje tuđe stvari i krivično djelo nasilničko ponašanje" protiv trojice izgrednika, od kojih je jedan maloljetnik, podnijete su krivične prijave.

Rad na identifikaciji ostalih osoba je u toku, naveo je Biro.

Poslije košarkaške utakmice u Beogradskoj areni 6. marta, više desetina maskiranih napadača zaustavilo je i demoliralo autobus na liniji 17 i napalo putnike od kojih je osmoro povrijeđeno. Među povrijeđinim putnicima je bila i jedna djevojčica.

Očevici su agenciji Beta kazali da je pedesetak maskiranih huligana naoružano metalnim štanglama upalo u autobus 17 i napalo putnike. Nešto ranije, neposredno poslije utakmice, nepoznata osoba iz vatrenog oružja ranila je muškarca i ženu kod Arene.

Policija poslije incidenata nije sopštila da li su privedeni izgrednici.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC