• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duda putuje u SAD, srešće samo Krstića

"Putujem u SAD zbog seminara na kojem ću predavati o radu sa mladima. Odlazak na duel Oklahome i San Antonija je slučajnost", kaže selektor Srbije.

 Duda putuje u SAD, srešće samo Krstića Izvor: MONDO

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je u četvrtak da predstojeće putovanje u SAD neće iskoristiti za razgovore sa potencijalnim članovima nacionalnog tima, već će se posvetiti seminaru udruženja tamošnjih trenera.

Ivković će, ipak, 7. aprila gledati utakmicu između San Antonio Sparsa i Oklahome Tander za koju nastupa i reprezentativni centar Srbije Nenad Krstić.

"Putujem u SAD isključivo zbog seminara na kome ću održati i predavanje na temu rada sa mladima... Odlazak na duel Oklahome i San Antonija je čista slučajnost, nisam imao namjeru da se sada sastajem sa igračima", rekao je Ivković poslije potpisivanja sponzorskog ugovora Košarkaškog saveza Srbije i kompanije "Zlatibor Voda".

Ivković će predavanje održati 3. aprila u Detroitu, potom će prisustvovati završnom turniru američke NCAA koledž lige, a poslije meča u Oklahomi, srpski selektor će sa ekipom Sparsa otputovati u San Antonio gdje će vrijeme provoditi sa trenerom tog tima Gregom Popovićem, koji mu je veliki prijatelj.

Ivković je, takođe, pohvalio odluku srpskih klubova da pristanu da ranije završe sezonu, najkasnije do 29. maja, kako bi igrači imali vremena da se oporave pred brojne reprezentativne obaveze.

Srbiju će ove godine predstavljati 12 reprezentativnih selekcija koje će, između ostalih takmičenja, nastupati i na Mediteranskim igrama, Univerzijadi i septembarskom Evropskom prvenstvu za seniore u Poljskoj.

Ivković je najavio i da će Izvršni odbor Stručnog savjeta KSS u ponedeljak imati sastanak na kome će razgovarati o potencijalnim reprezentativcima, ali i trenerima selekcija.

"Imena trenera možda ćemo objaviti po mom povratku iz SAD, a možda i prilikom objavljivana spiskova igrača početkom maja, mada je to možda malo kasno", rekao je Ivković.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC