• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: CSKA slijeće u podne

Stvari se polako zahuktavaju za treće poglavlje četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige između Partizana i CSKA.

 EL: CSKA slijeće u podne Izvor: MONDO

Sudeći po događajima na prve dvije utakmice u Moskvi i izjavama aktera u ruskoj i srpskoj štampi, u utorak od 20.45 časova sve će prštati na parketu Arene.

Crno-bijeli su odmah po povratku iz Rusije počeli da treniraju u velelepnom objektu na Novom Beogradu, dok će Moskovljani na aerodrom "Nikola Tesla" sletjeti u ponedjeljak u 12.10 časova i odradiće prvi trening (od uobičajena dva) u večernjem terminu.

Partizan će uz pomoć navijača pokušati da obezbijedi još jednu utakmicu u Areni, CSKA ima čak tri "meč-lopte" za odlazak na Fajnal for, sedmu sezonu zaredom!

"Neće im biti lako pred 23.000 gledalaca, a mi ćemo imati dodatni motiv. Iako smo već napravili veliki uspjeh, nećemo se predati. CSKA igra dobru odbranu, ali sudije su im u Moskvi pomogle na najbolji mogući način. Daćemo sve od sebe da im se revanširamo, naši aduti su odbrana, mladost i veliki motiv da bar još jednom obradujemo navijače", rekao je za "Sport" Žarko Rakočević.

Da se CSKA neće opustiti poslije dva ubjedljiva trijumfa na svom parketu (56:47 i 77:50) svjedoči izjava Ramunasa Šiškauskasa ruskim medijima.

"Naše pobjede nisu bile toliko lake kako rezultati govore. Nismo igrali onako tečno, protok lopte je bio nešto slabiji. Partizan nas nije iznenadio prljavom igrom, oduvijek su tako igrali, bitno je samo kakav će kriterijum zauzeti sudije. U drugom meču su zauzeli pravi stav, dosudili su im 36 faulova, ali biće mnogo teže u Beogradu", smatra litvanski reprezentativac.

Pet sektora za navijače

Beogradska arena u utorak će biti podijeljena na pet sektora.

Plavi sektor (ulaz Zapad 104) predviđen je za vlasnike godišnjih pretplatnih ulaznica za VIP, plavu i bijelu ložu.

U Crvenom sektoru (ulaz Jug) biće smješteni godišnji pretplatnici za tribine, a u Zeleni (ulaz Sjever) godišnji pretplatnici za parter.

Kupci pojedinačnih ulaznica za duel sa CSKA biće raspoređeni u dva sektora - Žuti (nivo 200) za one koji su platili karte 2.000 dinara i Ljubičasti (nivo 400) za vlasnike ulaznica od 1.000 dinara.

Mjesta u okviru Plavog, Crvenog i Zelenog sektora nisu numerisana. Ulazi Arene biće otvoreni već od 17 časova, dakle nepuna četiri sata prije početka utakmice.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC