• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hemofarm: Rasterećenost adut na F8

Hemofarm rasterećen putuje u Torino na završni turnir Evrokupa i vjeruje da bi baš takav pristup mogao da bude veliki plus za ekipu.

 Hemofarm: Rasterećenost adut na F8 Izvor: MONDO

Košarkaši Hemofarma u četvrtak će u Torinu započeti takmičenje na završnom turniru Evrokupa - Fajnal ejt.

Direktor kluba iz Vršca Marko Ivanović rekao je da se nada da će u Torinu ostati što duže, iako prvu utakmicu igraju protiv Dinama iz Moskve, jedine neporažene ekipe u dosadašnjem takmičenju.

"To, možda, u ovom trenutku izgleda teško, ali za nas je to olakšavajuća okolnost. Bogati timovi, u koje ne ubrajam nas i Zadar, opterećeni su osvajanjem Evrokupa, a mi na završni turnir idemo apsolutno rasterećeni", rekao je Ivanović.

Trener Vrščana Stevan Karadžić saglasio se da vrijednost ekipe nije budžet već cjelovitost ekipe, pogotovo kada su u pitanju eliminacioni mečevi.

"Utakmice se ne bi ni igrale kada bi rezultat zavisio od visine bankovnog računa. Trudićemo se da napravimo iznenađenje. Sigurno je da Dinamo neće prokockati šansu da sebi obezbijedi mjesto u Evroligi, ali mislim da ćemo osvjetlati obraz srpske košarke", rekao je Karadžić.

On je dodao da će bitan element biti i sreća, jer se utakmica igra na neutralnom terenu, pa je, kako je naglasio, sve moguće.

Mladi centar Hemofarma Milan Mačvan u Torinu će primiti laskavo priznanje "igrač u usponu", koje mu je pripalo ove sezone.

"Priznanje mi mnogo znači, ali isto toliko me i obavezuje. Mislim da ne bih uspio da ga osvojim bez pomoći saigrača i povjerenja trenera", istakao je Mačvan.

Na turniru u Torinu igraće još Beneton - Lijetuvos Ritas, Pamesa - Himki i Bilbao - Zadar.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC