• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Sad mi imamo pravo na omaž

Predsjednik Crvene zvezde ocijenio da je ekipa ostavila sjajan utisak plasmanom u četvrtfinale Evrokupa i podvukao da nije vrijeme za euforiju.

Plasman crveno-bijelih među najboljih osam ekipa Evrokupa donio je zadovoljstvo na Mali Kalemegdan, gdje je predsjednik kluba Nebojša Čović u četvrtak sabirao utiske poslije utakmice protiv Lijetuvos Ritasa.

Ekipa Dejana Radonjića poražena je u Viljnusu sa bezbolna dva poena razlike (80:82) i zahvaljujući trijumfu u Beogradu (88:82) obezbijedila svoje mjesto u četvrtfinalu takmičenja. Treći put.

"Moji utisci su sjajni, naročito kada izgubite utakmicu, a plasirate se. Sad mi imamo pravo na omaž sa Budiveljnikom. Tačka. Očekivanja su da pobijedimo", kratko je u četvrtak poručio prvi čovjek kluba, Nebojša Čović.

Ove sezone slične izjave bile su aktuelne i poslije pobjede Partizana nad Fenerbahčeom, kada je trener crno-bijelih Duško Vujošević taj trijumf nazvao "omažem učešću Crvene zvezde u Evroligi".

Čović je na Kalemegdanu rekao i da ne smatra da će selidba utakmice iz Ukrajine u Litvaniju olakšati posao Beograđanima u utorak.

"Isti đavo, Samo je malo teži put. Utakmica nam dolazi u malo nezgodnom tajmingu, ali smo uspjeli da pomjerimo utakmicu u Zadru, uz pomoć KK Zadra i Jadranske lige".

Prema Čovićevom mišljenju, ekipa je napravila uspjeh plasmanom, ali tu nije kraj ambicija crveno-bijelih.

"Uspjeh jeste, ali to ne znači da nećemo da napravimo još veći uspjeh. Kad smo pričali na početku sezone, rekli smo da ćemo ići korak po korak, bez obećanja koja moraju biti obavezujuća. Hoćemo da napravimo još jedan korak, ali bez euforije i nečega što je u posljednih nekoliko nedjelja i mjeseci prisutno, kako je Zvezda bogata, ima pare i sve raspoložive resurse. Zvezda ne mora da bude prva niti može da svane prije jutra", dodao je on.

Prvi meč Budiveljnika i Crvene zvezde Telekom biće odigran u utorak, u Kaunasu.

(Mladen Šolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC