• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vječitim" stiže novac iz gradskog budžeta

Privremena uprava Grada Beograda odlučila je da košarkaškim klubovima Partizan i Crvena zvezda uplati novac za učešće u evropskim takmičenjima.

Privremeni organ grada Beograda donio je u petak, Rješenje o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve za finansijsku pomoć košarkaškim klubovima Partizan i Crvena zvezda Telekom.

Partizan će dobiti četiri miliona dinara (oko 35.000 evra), a Crvena zvezda tri miliona dinara (oko 25.000 evra), piše u saopštenju Gradske uprave.

Rješenje je donijeto na osnovu Pravilnika o kriterijumima, uslovima i načinu finansiranja beogradskih sportskih organizacija za učešće i postignute rezultate u evropskim i regionalnim klupskim takmičenjima i zahtjeva koje su podnijeli KK Partizan i KK Crvena zvezda na osnovu rezultata koje su postigli u evropskim takmičenjima.

"Imajući u vidu tešku finansijsku situaciju u kojoj se nalaze naša dva najtrofejnija košarkaška kluba, Privremeni organ grada Beograda je naložio Sekretarijatu za finansije da se finansijska pomoć isplati odmah", dodaje se u saopštenju.

Beogradska uprava je saopštila i da će nastaviti da nagrađuje beogradske sportske klubove za postignute rezultate u evropskim i regionalnim takmičenja u skladu sa finansijskim mogućnostima grada Beograda koji se nalazi u veoma teškoj finansijskoj situaciji

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Bruce Bennett)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC