• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nekompletna bar još desetak dana

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić još ne može da računa na sve igrače, iako je Luka Mitrović protiv Zadra prvi put obukao dres od novembra.

Crvena zvezda Telekom moći će da u preostala dva kola ABA lige odmori nosioce igre i razigra one koji do sada nisu imali značajnu minutažu.

Trijumfom u Zadru, tim Dejana Radonjića osigurao je prvo mjesto na tabeli ABA lige pred Fajnal for i tako razjasnio da protiv MZT Skoplja i Cibone neće morati da "juri" rezultat.

Trener crveno-bijelih vodio je računa o umoru igrača i u subotu uveče, u dvorani "Krešimir Ćosić". Lokalne ljubitelje košarke upoznao je sa igračima koje do sada nije mnogo i često koristio.

Mladi plejmejker Nikola Rebić ubacio je šest poena u prvom poluvremenu, bez promašaja iz igre, a isti učinak imao je i Ukrajinac Oleksandr Lipovij, koji je na terenu proveo 18 minuta.

U Dalmaciju sa ostatkom ekipe nije doputovao Branko Lazić, koji je pošteđen napora pred odlazak u Litvaniju, na duel četvrtfinala Evrokupa protiv Budiveljnika (utorak, 19.30). Sa druge strane, mjesto u avionu i na klupi zauzeo je Luka Mitrović.

Mladi krilni centar prvi put je obukao dres od kraja novembra i povrede koljena koju je zadobio na gostovanju Krki u Novom Mestu. U subotu se zagrevao uz saigrače, ali nije zaigrao.

Dejan Radonjić govorio je poslije utakmice o Mitrovićevom stanju.

"Luka je i doputovao u Zadar da bi osjetio ambijent u ekipe i da ne bi propustio današni dan, pa smo imali dobar razlog da ga povedemo sa sobom. Nadam se da će za sedam do deset dana početi da igra sa kontaktom i tek tada bismo mogli da damo precizniju procjenu kada bi mogao da prvi put nastupi", rekao je trener Zvezde u Zadru..

Uz osmijeh je konstatovao je jako zadovoljan kako se krilni centar oporavlja.

"Kako i doktori vole da kažu, trenutno je u boljem stanju od onoga u kojem je bio prije povrede. Ipak, nakon sedam do deset dana znaćemo kako će dalje teći njegov oporavak i kada bi mogao da zaigra", podvukao je Radonjić.

Ligaški dio ABA lige biće završen 31. marta, utakmicama posljednjeg, 26. kola. Fajnal for će biti odigran od 25. do 27. aprila.

(Mladen Šolak, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC