• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nižnji "za dlaku" izbjegao tragediju!

Igrači i rukovodstvo ekipe iz Novgoroda preživjeli pravu dramu na putu za Tel Aviv jer im se neposredno po polijetanju aviona zapalio motor.

Ekipa Nižnjeg iz Novgoroda za malo je izbjegla tragediju na putu na duel četvrtfinala Evrokupa protiv Hapoel Jerusalima.

Naime, u avion sa igračima i članovima rukovodstva ruskog tima, za čijoj klupi se nalaze srpski treneri Zoran Lukić i Jovan Beader, odmah po polijetenju iz Berlina udarile su četiri ptice, a jedna je uletjela u motor koji se zapalio.

"Osjetili smo dva jaka udarca, avion je počeo da se trese, a onda je iz motora na desnom krilu počela da izbija vatra! Osjetio se miris paljevine, a mi smo još sat vremena proveli u vazduhu. Pilot je potom ispustio benzin, a nas je obavijestio šta se dogodilo, kao i da moramo da se vratimo u Berlin. Bilo je mnogo neprijatno , svi smo se uplašili, jer niko od nas tako nešto nije doživio, iako smo 'pola sezone' u avionu", izjavio je za "Sport" pomoćni trener Njižnjeg Jovan Beader.

Košarkaš ruske ekipe Primož Brezec okačio je na svom Twitter profilu fotografiju oštećenog krila aviona uz komentar da im je pilot rekao da su imali mnogo sreće.

Poslije mnogo peripetija Njižni je doputovao u Jerusalim na duel četvrtfinala Evrokupa protiv Jerusalima, koji je na programu u srijedu od 18.30 časova.

(MONDO, foto: Twitter/Primozbrezec)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC