• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov loš početak i odličan kraj

Crno-bijeli u 4. kolu Superlige za košarkaše pobijedili Metalac u Valjevu i ostali izjednačeni na prvom mjestu sa Crvenom zvezdom.

Košarkaši Partizana nisu dozvolili da im se u Valjevu ponovi drama koju su prije nekoliko dana doživjeli u Čačku.

Uprkos očajnom početku, poslije jednočasovnog kašnjenja starta meča zbog klizavog parketa, crno-bijeli su pred oko 2.500 gledalaca istakli kvalitet u preostale tri četvrtine i stigli do zaslužene četvrte pobjede iz isto toliko utakmica u Superligi.

Metalac - Partizan 67:95 (27:19, 10:23, 9:31, 21:22).

Raspoloženi domaćini sjajno su otvorili meč i poslije devet minuta igre, košem Petra Popovića, poveli 27:15. Partizan je u mini serijama lagano prestigao prednost Metalca i nastavio da pravi razliku do samog kraja.

Beograđani su u prvoj dionici primili 27 poena, a ukupno u naredne dvije 19. Ako se tome doda i vrlo efikasna treća četvrtina (31 poen), pitanje pobjednika je poslije pola sata igre bilo riješeno. Izabranici Duška Vujoševića nisu dozvolili bilo kakav pad u igri do kraja utakmice, tako da je Partizan zabilježio još jedan vrlo ubjedljiv trijumf.

Bogdan Bogdanović bio je najefikasniji igrač u oba tabora sa 18 poena. Sa dvocifrenim učinkom gostovanje u Valjevu završili su Aleksandar Pavlović (14), Davis Bertans (13, 3/3 trojke), Žofri Lovernj (13 poena i 12 skokova) i Đorđe Gagić (11).

Milenko Tepić bio je u startnoj petorki, odigrao je 25 minuta, ali nije imao košgeterski učinak. Doduše, iz igre je ka košu uputio samo dva šuta. Pored iskusnog plejmejkera, u Partizanu se u strijelce nije upisao samo još Nemanja Bezbradica.

U ekipi Metalca najbolji je bio Bojan Bakić sa 17 poena.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC